joi, 28 martie, 2024

Comisia de Control al SRI a pus ochii pe Traian Basescu: Ce i se pregateste fostului presedinte

Distribuie:

Publicat:

Adrian Tutuianu, seful comisiei de control a activitatii SRI, a vorbit, la Antena 3, despre inregistrarile publicate de Sebastian Ghita, in care Traian Basescu recunoaste cum intervine in justitie si dosare.

Fostul presedinte Traian Basescu nu a negat inregistrarea difuzata de Sebastian Ghita, dar sustine ca aceasta a fost „editata”.

Tutuianu a explicat ca nu a existat aceasta discutie in cadrul audierilor de miercuri, de la Parlament, in care Eduard Hellvig, seful SRI, a fost anchetat, dar a mentionat ca este posibil sa fie chemate si alte persoane pentru audieri in aceasta speta.

“Nu am avut aceasta discutie, urmeaza sa analizam in cadrul comisiei multimea de informatii pe care o avem si sa decidem daca este utila prezenta in fata comisiei si a altor persoane. Sigur ca ar fi util in primul rand domnul Ghita, sa ne dea mai multe informatii. Apoi, ar fi utila audierea lui Victor Ponta, care este amintit si care s-a exprimat public ca ar dori sa fie audiat si cred ca si domnul Basescu ar putea face obiectul unei astfel de audieri.”, a spus Tutuianu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img