vineri, 29 martie, 2024

Comunistul de Radu Duda ar putea deveni prima ”doamna” a Romaniei! Principesa Margareta va candida la presedintie

Distribuie:

Publicat:

Jurnalista Marilena Rotaru, cunoscuta drept o fosta apropiata a Regelui Mihai, a scris pe pagina sa de Facebook ca "Principesa Margareta ar putea candida la presedintie din partea PSD."

"Pe surse: In schimbul legii institutionalizarii, Principesa Margareta va candida la presedintie din partea PSD. Tradare pana la capat!"!, a fost mesajul jurnalistei.

 

Monarhie dar fara securistul de Radu Duda! Romanii ar putea fi chemati la referendum pentru a alege intre republica sau monarhie

Reactiile oamenilor care o urmaresc pe Facebook pe jurnalista sunt numeroase:

Dovada suprema a intelectului securistului Duda! A solicitat de nenumarate ori schimbarea numelui:

"Se rasuceste Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei in mormant. I-au spalat creierul Principesei Margareta. Traiasca Principele Nicolae al Romaniei. El este urmasul la tron!" "Se vorbea de mult ca singura salvare a PSD-ului ar fi Principesa. Apoi funeraliile regale impecabile, alungarea Principelui Nicolae, te duc cu gandul. Doamne fereste!" "Cum in Romania nimic nu este imposibil este posibil ca aceasta strategie demonica a PSD de pentru a discredita definitiv casa regala. Desigur, nu cred ca Principesa Margareta ar da curs unei astfel de penibile propuneri".

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img