vineri, 26 aprilie, 2024

Concert Fuego, teatru de copii si targuri tematice, evenimentele din weekend de la Palas

Distribuie:

Publicat:

In weekend, cei care vin sa se relaxeze in ansamblul Palas isi vor putea imbogati timpul liber si cu evenimente diverse: spectacole pentru toate varstele, targuri si demonstratii sportive.

Invitatul special al Amfiteatrului Palas din aceasta saptamana este Fuego. Vineri, 17 august 2018, de la ora 20:30, cantaretul va incanta publicul cu un spectacol care va include toate melodiile sale indragite. Interpretul le-a pregatit si o surpriza iesenilor si va urca pe scena alaturi de Stela Enache, o alta mare voce a muzicii romanesti. 

Traditionala intalnire duminicala a celor mici cu lumea povestilor va avea loc si in acest final de saptamana, la Amfiteatrul Palas. De la ora 19:00, prichindeii sunt invitati sa afle „Povestile lui Creanga” si sa descopere intamplarile de care au avut parte Harap-Alb, Ivan Turbinca si Danila Prepeleac, intr-o singura piesa de teatru, sustinuta de Ateneul Copiilor din Cluj-Napoca. Biletele pot fi achizitionate de la Centrele Info Palas Mall sau online, pe site-ul www.palasmall.ro. Elevii, studentii si pensionarii beneficiaza de un discount de 10%. 

Pana duminica inclusiv, parterul Atriumului Palas Mall este locul preferat de toate doamnele si domnisoarele care iubesc bijuteriile si accesoriile. La targul Expomineralia vor gasi nenumarate bijuterii create din roci, flori de mina, geode, cristale, lemn, pietre pretioase si semipretioase, care provin din peste 50 de tari ale lumii. In aceeasi perioada, doamnele si domnisoarele sunt asteptate la Bag Expo, unde vor descoperi o colectie ampla de plicuri elegante, genti casual sau sport, trollere si genti de voiaj, serviete si diplomate, rucsacuri, borsete, portofele si curele.

Sambata, iesenii sunt invitati, in piateta patinoar, la miscare in aer liber. In intervalul orar 17:00 – 19:00, antrenorii Oxygen Sport Center vor oferi demonstratii de fitness, aerobic si zumba, la care sunt invitati sa participe toti cei care doresc sa imbine sportul cu distractia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img