joi, 28 martie, 2024

Concursul National de Cultura Generala – gazduit de Scoala Gimnaziala “Anastasie Panu” Husi

Distribuie:

Publicat:

Scoala Gimnaziala “Anastasie Panu” din Husi a fost astazi, 16 martie, gazda a peste 220 de elevi dar si a cadrelor didactice, in cadrul celei de a VI- a editii a Concursului de National de cultura generala “Planeta Pamant – Casa Tuturor”, Etapa Judeteana.

Cei mai buni elevi de la clasa pregatitoare si pana la clasa a IV- a inclusiv, au intrat in concursul de cultura generala inca de la primele ore ale diminetii si pret de o ora si jumatate si-au creionat cunostintele, au raspuns intrebarilor si au rezolvat probleme.

Aproximatix 230 de elevi de la scolile din Ghermanesti, Ivanesti, Valeni, Risesti, Lunca Banului, Padureni, Cretesti, Cretestii de Sus, Otetoaia, Scoala Generala “Mihail Sadoveanu” Husi si nu in ultimul rand, de la scoala gazda “Anastasie Panu” Husi, au umplu salile de clasa, in timp ce in curte parintii, nerabdatori, ii astepta ca si cand ar fi intrat la examenul maturitatii.

De partea cealalta, cadrele didactice i-au asteptat si ele cu zambetul pe buze pe micuti, dar si cu seriozitatea unui examen demn de o etapa judeteana.

Concursul “Planeta Pamant- Casa Tuturor” nu ar fi fost posibil fara implicarea Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Vaslui, precum si a Scolii Generale “Alexandra Nechita” Vaslui.

In posesia rezultatelor micutii vor intra abia dupa corectarea acestora, prin intermediul cadrelor didactice.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img