joi, 28 martie, 2024

Confesiune incendiara facuta de Maria Sarapova: “Am consumat mult alcool fata de anii trecuti si m-am intalnit cu mai multi barbati”

Distribuie:

Publicat:

Maria Sarapova, suspendata in primavara anului trecut pentru dopaj, va reveni in competitii la sfarsitul lunii aprilie. Intr-un interviu pentru revista Vogue, rusoaica a vorbit despre timpul petrecut departe de terenul de tenis.

“In ultimul an, cantitatea de alcool pe care am consumat-o este, probabil, mai mare decat toata cantitatea din anii trecuti. Dar s-a intamplat astfel pentru ca am avut o viata sociala. Chiar am avut intalniri cu mai multi barbati in aceeasi perioada. Nici nu stiam cum e. A fost ceva cu totul nou si mi-a placut”, a spus Maria Sarapova.

Rusoaica a vorbit si despre relatia pe care a avut-o cu bulgarul Grigor Dimitrov: “Nu ne mai vazuseram din vara lui 2015, dar ne-am intalnit acum cateva luni intr-un restaurant din New York si am stat de vorba aproape cinci ore, pana am inchis acel restaurant. El e o parte insemnata din viata mea si e o persoana delicata si complicata”.

In tot acest timp, Sarapova a avut sprijinul familiei si al prietenilor, dar unii jucatori din circuit, precum Dominika Cibulkova, Andy Murray sau Angelique Kerber au foarte critici la adresa sa. Atitudinea acestora nu o deranjeaza insa prea tare. “Am o viata dincolo de tenis, am o familie, prieteni si cu cat mai putin timp petrec in vestiar, cu atat am mai multa energie pentru ei. Sunt respectata pentru ce fac pe teren si asta are mai multa semnificatie pentru mine decat faptul ca spune cineva ca nu sunt foarte simpatica in vestiar cu colegele mele”, a mai spus ea.

Maria Sarapova va reveni in circuitul WTA pe 24 aprilie, cu ocazia turneului de la Stuttgart.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img