joi, 18 aprilie, 2024

Consilierii social democrati barladeni s-au transformat in victime

Distribuie:

Publicat:

O conferința făcută doar ca au fost trasi de urechi de președintele partidului, Adrian Solomon. Consilierii social democrați au venit cu scuze, nicidecum cu informații viabile.

Spășiti si încercând sa ii facă pe alții vinovați de neștiința lor- aceasta a fost tactica viceprimarului Roxana Miron Feraru si Andrei Huiban pentru ceea ce s-a întâmplat in cadrul “ Zilelor Culturale ale Barladului”.

Marți,22 mai, consilierii locali social democrați s-au prezentat in fata presei pentru a prezenta punctul lor de vedere in legătura cu transformarea zilelor dedicate culturii in kitch ridicat la rang de arta. Conform declarațiilor acestora nu au avut timp sa studieze documentele emise de Primărie (n.r. pe 18 mai a fost o ședinta extraordinara iar pe ordinea de zi era si acordul de parteneriat între Primaria Barlad si firmaorganizatoare).Social  democrații nu au găsit informații in legătura cu ceea ce va urma sa se intample( amplasare de tarabe, terase, etc) si nu au dorit sa fie ei cei care ar fi trebuit sa le strice cheful barladenilor amatori de distracție.

Frumos si fair-play pana acum numai ca , de joi orașul a fost împânzit de afișe care “ prevesteau” ce urma sa se intample ( doamna viceprimar putea sa întrebe in ședinta de consiliu ce este cu acele postere). In proiectul de hotarare votat de consilierii social-democrații scrie alb pe negru, la litera F următoarele :

Așadar, dragi consilieri PSD dumneavoastră nu ați citit documentul pe care, probabil, l-ați trecut la “ capitolul diverse”. Tot in acest acord  am găsit si solicitarea de amplasare a despre toaletelor ecologice- așadar ,dacă veneați cu temele citite atent si nu superficial il puteați întreba pe edilul Boros despre aceste lucruri. In schimb s-a auzit doar sunetul mâinilor dumneavoastra ridicate si votul pozitiv.

Vinovați sunt si funcționarii din autoritatea locala care nu se supun regulilor ierarhice. După primar celui care trebuie sa i se subordoneze este viceprimarul, iar doamna Roxana Miron Feraru i-a somat public sa respecte acest lucru. Sa primească la timp informațiile solicitate altfel va sesiza comisia de disciplina din cadrul acestei instituții. După o astfel de declaratie sa intelegem ca rolul dumneaei este doar de décor si de a semna statul de plata?

Dacă am fi fost invitați la aceasta conferința va prezentam documentele pe care nu ați avut timp, si poate chef, sa le studiați. Data viitoare încercați sa va justificati salariile primite de la contribuabilii barladeni- sa fiți atenți, vigilenți si responsabili . Mai exista oameni  care încă mai spera ca se va schimba ceva si in orașul lor.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img