vineri, 19 aprilie, 2024

Consiliul Judetean Vaslui cumpara noi apartamente pentru medicii navetisti

Distribuie:

Publicat:

Consiliul Judetean Vaslui continua programul de achizitionare a locuintelor pe care le vor asigura medicilor navetisti, si este in cautarea pe piata libera a cinci apartamente cu trei camere.

“Vom cumpara inca cinci apartamente pentru medici, pentru a-i fixa in comunitatea noastra. Avem solicitari de la medici care lucreaza la Spitalul Judetean de Urgenta, iar noi ne vom continua strategia. In bugetul pentru anul curent este prinsa pozitia privind achizitionarea de apartamente, urmand sa fie alocata suma de un milion de lei, la fel ca in anul trecut”, au declarat oficialii.

Tot Consiliul Judetean Vaslui a mai achizitionat si in cursul anului trecut cinci imobile pentru locuinte cu destinatia Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui.

Apartamentele achizitionate sunt de confort I si au o suprafata utila de 66 metri patrati. CJ Vaslui a facut un studiu in urma caruia a rezultat ca, din cele 15 apartamente care trebuie cumparate pentru medici, sapte ar trebui sa fie de trei camere, iar opt, de doua camere.

Lipsa acuta de medici cu care se confrunta sistemul sanitar vasluian, ii determina pe cei de la SJU sa solicite ajutorul medicilor de la Iasi, motiv pentru care acestia fie aleg sa faca naveta, fie primesc una din locuintele achizitionate de CJ Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img