vineri, 29 martie, 2024

Consiliul Judetean Vaslui investeste in medici

Distribuie:

Publicat:

Autoritatile vasluiene sustin sistemul medical din judet, motiv pentru care au procedat la achizitionarea de pe piata libera a cinci apartamente pentru medicii care fac naveta din Iasi.

Consiliul Judetean Vaslui
(CJ)  a cheltuit  863.000 de lei din bugetul propriu pentru a le asigura o locuinta celor sase medici  care fac naveta pentru a asigura permanenta la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui. Chiria pe care o vor plati specialistii spitalului din Vaslui este una modica, mai mult simbolica si este de 150 de lei pe luna.

“In trecut, nu am avut posibilitatea de a achizitiona locuinte de serviciu Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui pentru a putea stabiliza medicii pe posturi. Odata cu schimbarea cadrului legislativ si transmiterea atributiilor catre Consiliul Judetean, am considerat ca este absolut necesar sa cumparam aceste apartamente pentru specialistii care fac naveta la spitalul din Vaslui”, a declarat Dumitru Buzatu, presedintele Consiliului Judetean Vaslui.

Achizitionarea acestor locuinte vine la pachet si cu un microbuz care asigura transportul medicilor inca navetisti care vin de la Iasi.

Din cei peste 135 de medici care isi desfasoara activitatea la SJU Vaslui , 30 dintre ei fac naveta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img