vineri, 19 aprilie, 2024

Consuma suc de telina si scapi de inflamatii si toxine.Totodata ajuta la scaderea tensiunii, previne cancerul si imbunateste somnul

Distribuie:

Publicat:

Telina si semintele de telina contin cel putin 20 de compusi antiinflamatori. Daca vrei sa scapi de inflamatii, consuma regulat suc de telina, mai ales datorita a doi compusi speciali prezenti in cantitate mare: luteolina si poliacetilena.
Luteolina este un flavonoid antioxidant cu proprietati anti-inflamatorii puternice, iar poliacetilena reduce inflamatia prin scaderea nivelului de prostaglandine inflamatorii in corpul tau.

Daca suferi de boli inflamatorii precum artrita, guta si astm incercati sucul de telina preparat dupa reteta de mai jos:

Ingrediente:
– o legatura mare de frunze si tulpini de telina
– 2 mere
– 5 cm radacina proaspata turmeric
– o lamaie proaspata, curatata

Mod de preparare
Puneti in storcator toate ingredientele si consumati bautura imediat. Faceti asta timp de 4 saptamani.

Turmericu, merele si lamaie sporesc beneficiile acestei bauturi antiinflamatorii. Turmericul s-a dovedit ca este mai puternic chiar si decat ghimbirul in combaterea inflamatiilor, durerilor de artrita. Merele au si ele proprietati anti-inflamatorii, si se spune ca in coaja gasim cei mai multi antioxidanti – de aceea alegeti mere organice si consumati-le cu tot cu coaja. Lamaia alcalinizeaza corpul si reduce inflamatia.

Alte beneficii ale acestei bauturi
– scade hipertensiunea arteriala
– previne cancerul
– detoxifiaza organismul
– energizeaza
– imbunatateste somnul

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img