vineri, 29 martie, 2024

CONTRE intre Saftoiu si Gorghiu

Distribuie:

Publicat:

Prim-vicepresedintele PNL, Adriana Saftoiu, a declarat, la Realitatea TV, ca atat national-liberalii, cat si celelalte formatiuni politice ar trebui sa se ralieze la mesajul presedintelui Klaus Iohannis, care anunta ca nu va desemna un prim-ministru urmarit sau condamnat penal, adaugand ca un partid care vine si propune un prim-ministru care are o condamnare definitiva afiseaza o ”atitudine sfidatoare” fata de cetateni.

”Dupa scorul final, vedem cum formam majoritatea si atunci vom decide daca-l sustinem sau nu pe Dacian Ciolos. Noi respectam dorinta ca ei sa-si duca mandatul pana la capat in calitate de tehnocrati. Eu mi-as fi dorit sa fac acest pas… imi doresc ca toti cei care declara ca au demarat proiecte, ca le plac si ca vor sa le continue sa faca acest pas, pentru ca altfel partidele nu se pot reinnoi”, a declarat Adriana Saftoiu.

Prim-vicepresedintele PNL considera alegerile parlamentare care vor avea loc in aceasta iarna drept ”un moment de cotitura foarte important”, in conditiile in care parlamentul are parte cea mai scazuta incredere din partea romanilor, din ultimii 26 de ani, potrivit unor sondaje ale national-liberalilor. In opinia lui Saftoiu, partidele gresesc ca nu-si pregatesc din timp resursa umana pentru alegeri.

Despre discursul lui Iohannis, care a anuntat ca nu va desemna in functia de premier o persoana urmarita sau condamnata penal, Adriana Saftoiu este de parere ca atat PNL, cat si celelalte partide, trebuie sa se ralieze la mesajul presedintelui.

”Toata lumea vorbeste despre nevoia de a avea o clasa politica curata (…) Nu cred ca Ponta sau Dragnea nu-i dau dreptate lui Iohannis, dar fiind ei in cauza nu le ramane decat sa aiba aceasta atitudine virulenta (…) Cred ca un partid care vine si propune un prim-ministru care are o condamnare definitiva are o atitudine sfidatoare fata de cetateni”, a completat aceasta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img