joi, 18 aprilie, 2024

Copii loviti de crengile unui copac in apropierea strandului din municipiul Barlad

Distribuie:

Publicat:

Pompierii barladeni au fost solicitati sa intervina in dimineata zilei de joi, 22 august, pentru a acorda prim ajutor medical , la doi copii cu varste de 13 respectiv 14 ani, care au fost loviti de crengile unor arbori toaletati de o firma specializata in domeniu.

 In fapt, patru copiii mergeau la antrenament pe un teren de rugby, iar acestia au scurtat drumul alegand sa mearga pe o carare. In apropierea strandului, doi dintre copiii au fost loviti de crengile unor copaci toaletati de catre o firma specializata. Dupa apelarea numarului de urgenta 112, la fata locului au fost deplasate doua ambulante, una apartinand ISUJ Podul Inalt Vaslui, iar cealalta apartinand SAJ Vaslui, substatia Barlad. La fata locului, echipele de interventie au gasit doi minori cu multiple traumatisme, care au fost transportati la CPU a Spitalului Municipal "Elena Beldiman" din Barlad.

Copilul de 14 ani a fost transportat de ambulanta SAJ Vaslui si are un diagnostic preliminar de traumatism cranio cerebral si traumatism abdominal, iar minorul in varsta de 13 ani care a fost transportat de ambulanta EPA Barlad a fost diagnosticat cu policontuzii, traumatism membru superior stang si traumatism toracic. Cercetarile sunt efectuate de institutiile abilitate in domeniu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img