vineri, 26 aprilie, 2024

Crima SOCANTA la Cluj: Femeie 79 de ani, aruncata de la etajul 10 al unui bloc din Manastur. Autorul este chiar nepotul ei

Distribuie:

Publicat:

Un caz incredibil a avut loc in cursul zilei de vineri, 16 martie, la Cluj, acolo unde o femeie de 79 de ani a fost impinsa de nepotul ei de la etajul zece al unui bloc de pe strada Mehedinti, din cartierul Manastur, chiar de catre nepotul ei.

Politia a fost chemata la acest caz, vineri dimineata, in jurul orei 9.30. In prima faza s-a crezut ca femeia a cazut, dar apoi sotul acesteia a aruncat bomba: ”Nepotul meu ne-a batut si apoi a impins-o pe sotia mea de la etaj”, arata stiridecluj.ro

Autorul crimei are 23 de ani, este bolnav psihic şi sufera de schizofrenie paranoida, sustine mama acestuia. ”Fiul meu are probleme psihice si a fost diagnosticat cu schizofrenie paranoida, avand si certificat medical. Ia medicamente si a fost internat. Nu imi explic ce s-a intamplat. Era in casa de cateva zile cu bunicii si acum s-a intamplat aceasta tragedie”, sustine aceasta.

Mama baiatului a spus ca si tatal ei, bunicul tanarului, a fost dus la spital, avand rani la fata, in urma loviturilor de pumni primite. Bunicul tanarului are 89 de ani, mai arata sursa citata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img