vineri, 29 martie, 2024

Cristi Borcea, petrecere la Milano cu un manechin celebru? Sotul Valentinei Pelinel ar fi cheltuit 100.000 de dolari in doua zile!

Distribuie:

Publicat:

Cristi Borcea ar fi petrecut cu un manechin celebru la Milano, iar in doua zile ar fi cheltuit nu mai putin de 100.000 de dolari. Dar nu va speriati, nu, nu s-a intamplat acum.

Povestea dateaza din 1999, dupa transferul lui Adrian Mutu de la Dinamo la Inter Milano. Cel care a vorbit despre acest subiect este Cornel Dinu, insa acesta nu a confirmat ca este vorba de Cristi Borcea, ci doar a dat de inteles. Cornel Dinu a povestit ca unul dintre cei doi reprezentanti ai clubului Dinamo de la acea vreme ar fi petrecut. Chiar daca Dinu nu a vrut sa-i rosteasca numele lui Cristi Borcea, acesta a lasat sa se inteleaga ca despre el este vorba.

“Alt lucru interesant pe care mi l-a mai comunicat prietenul meu a fost ca unul dintre cei doi reprezentanti ai clubului Dinamo, care au fost la Milano, a cheltuit 100.000 de dolari in doua zile cu o manechina fosta cu Ruud Gullit. Serviciul de Informatii Militare Italiene a filmat si inregistrat paranghelia”, a spus Cornel Dinu, potrivit Gazetei Sporturilor.

Intrebat daca Borcea a fost cel care a petrecut cu manechinul, Cornel Dinu a ras si a completat. “In niciun caz nu era cel pe care l-am considerat mereu prieten, Vladimir Cohn! Desi e atat de adevarata vorba "Fereste-ma, Doamne, de prieteni, ca de dusmani ma feresc singur".

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img