miercuri, 24 aprilie, 2024

Cristi Borcea si Valentina Pelinel se casatoresc astazi!

Distribuie:

Publicat:

Zi mare pentru fostul actionar de la Dinamo. Cristi Borcea si Valentina Pelinelau decis sa se casatoreasca si vor face pasul cel mare intr-un cadru foarte discret, astazi.

Cristi Borcea si Valentina Pelinel s-au decis sa se casatoreasca,  dupa ce au petrecut foarte mult timp in vacante. Lunile de dupa eliberarea fostului conducator de la Dinamo din inchisoare i-au unit si mai mult pe cei doi si iata ca acum se intampla ceva ce blondina isi dorea de mult timp. Dupa vacanta din Capri, acolo unde au trait momente romantice si pline de iubire, Pelinel si Borcea au hotarat sa faca  pasul cel mare. Totul se va intampla discret, fara multi martori. Potrivit unor persoane din aturajul celebrului cuplu, cei doi isi doresc ca totul sa se intaple ferit de ochii curiosilor. Asa ca la eveniment au fost invitati doar cativa apropiati si membrii familiei.

Cristi Borcea si Valentina Pelinel au un copil impreuna

Valentina Pelinel este un fost fotomodel din Romania. In anul 1999, Valentina Pelinel a castigat concursul „Top Model Romania” si astfel a reusit sa ajunga fotomodel la New York, in Statele Unite. A fost casatorita cu politicianul Cristian Boureanu de care a divortat in 2014. La inceputul anului 2016, Valentina Pelinel a anuntat ca este insarcinata, iar zvonurile il dadeau ca tata pe Cristi Borcea. La scurt timp de la nastere, fotomodelul a confirmat informatiile. Ea a devenit mamica pentru prima data pe 8 iunie 2016. Atunci ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel de-al saptelea copil al lui Cristi Borcea.
Cristi Brocea a dus-o pe Valentina Pelinel intr-o vacanta de vis

Cristi Borcea si-a luat iubita de mana si au plecat intr-o vacanta de lux, in strainatate, in care cei doi “porumbei” sa se iubeasca, nestingheriti, de dimineata pana seara. Cristi Borcea nu lasa nicio zi sa treaca aiurea, ci se bucura de fiecare dintre ele, dupa ce a fost eliberat conditionat, in urma cu cateva saptamani. Recent, el a ales o statiune din Italia, pentru o vacanta de vis. A plecat alaturi de iubita lui, Valentina Pelinel, dar si de bunul sau prieten, omul de afaceri Nicusor Stan.

“E adevarat, Cristi si Valentina se afla acum in afara tarii, intr-o vacanta pe care amandoi o asteptau. Nu sunt in America, ci ceva mai aproape, Valentina nu a dorit sa faca publica destinatia”, a spus o prietena de-ale blondinei.

Iata ca celebrul cuplu are parte, practic, de o luna de miere in avans, tinand cont ca planurile lor de viitor includ si o nunta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img