vineri, 26 aprilie, 2024

Cristina Topescu, declaratie cutremuratoare despre Simona Halep

Distribuie:

Publicat:

Cristian Topescu a lasat un gol imens in inima tuturor, dar mai ales a familiei sale. La aproape o luna dupa trecerea lui in nefiinta, fiica acestuia, Cristina Topescu, a marturisit ca inca nu realizeaza ca el nu mai este printre noi. Prezentatoarea tv a marturisit ca legendarul comentator sportiv s-ar fi bucurat enorm s-o vada pe Simona Halep castigand trofeul de la Roland Garros.  

Cristina Topescu s-a bucurat enorm de victoria spectaculoasa a Simonei Halep la Roland Garros. Prezentatoarea nu realizeaza ca tatal ei nu mai este si sustine ca acesta s-ar fi bucurat extrem de tare sa vada meciul castigat de romanca.

„Inca nu realizez doua lucruri, unul care ma doare cumplit, ca tatal meu nu mai e, si un altul care m-a facut sa ma simt fericita, ca Simona si-a implinit visul. Cum se amesteca sentimentele si in ce mod ciudat. Ce s-ar mai fi bucurat tatal meu sa o vada pe Simo castigand Roland Garros-ul”, a scris Cristina Topescu pe Facebook.

Cristian Topescu a murit pe 15 mai, la varsta de 81 de ani. Reputatul comentator sportiv si om de televiziune s-a stins dupa o lunga suferinta. Acesta suferea, printre altele, de diabet.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img