joi, 18 aprilie, 2024

Cu cine va ramane copilul Anastasiei Cecati? Si de ce Alexei Mitachi nu si-o fi recunoscut fiica?

Distribuie:

Publicat:

Dupa drama petrecuta in Chisinau, cand artista Anastasia Cecati a fost omorata de sotul ei, medicul stomatolog Alexei Mitachi, fetita lor de trei saptamani a ramas orfana. Bebelusul a fost internat, imediat dupa crima, la un spital din Capitala Moldovei, pentru a se vedea care este starea ei, iar medicii au spus, dupa consultatie, ca este un copil perfect sanatos, dar a iesit la iveala o alta mare necunoscuta: fetita nu are certificat de nastere, informeaza publika.md. De ce oare nu si-a recunoscut Alexei fiica?

"Astazi s-a apropiat bunica copilului care a venit din Romania. Ne-a relatat si ne-a demonstrat ca este bunica printr-un certificat de nastere a mamei copilului. Din spusele bunicii copilul nu are certificat de nastere. Urmeaza ca noi, pana la determinarea reprezentantului legal asupra copilului, sa perfectam certificatul de nastere", a spus Directia pentru Protectia Drepturilor Copilulu, Centru, Lidia Stefanet.

Singurul motiv logic pentru care Alexei nu ar fi recunoscut copilul, si care poate sta la baza producerii acestei drame, este ca acesta sa fi avut dubii cu privire la paternitate, adica sa fi avut informatii ca s-ar putea ca el sa nu fie tatal.

Barbatul care si-a ucis sotia, modelul Anastasia Cecari, iar apoi s-a aruncat de la etaj a fost anterior casatorit. Era un stomatolog de mare succes, colegii spunand ca se bucura de o clientela aleasa, formata in mare parte de persoane publice.

Alexei a mai fost casatorit cu Elena, impreuna cu care avea o fetita de patru ani. Divortul a fost pronuntat anul trecut. Conform publika.md, cei doi nu au mai mentinut legatura dupa despartire, Elena crescandu-si singura copilul. Fostul cuplu a impartit averea, iar la scurt timp a intrerupt orice legatura. Alexei isi vizita fetita doar la gradinita, destul de rar si statea cu ea maximium doua ore.

Cu Anastasia, Alexei s-a cunoscut cunoscut in cabinetul lui stomatologic din sectorul Rascani. Acesta s-a indragostit de ea si si-a anuntat prietenii ca vor juca la nunta. Din spusele prietenilor, Alexei provine dintr-o familie destul de buna, tatal sau la fel medic stomatolog, fratele acestuia studiaza stomatologia la Iasi, iar sora este plecata peste hotare.

Anastasia Cecati era o persoana cunoscuta in lumea modei. S-a lansat in modelling la varsta de 16 ani. Ulterior, a plecat la Bucuresti, unde i-a fost oferit un rol in serialul "Las Fierbinti". Tot in tara vecina, Anastasia Cecati a ocupat locul secund in concursul Euro Sexy. Ascensiunea in lumea modei a continuat dupa ce a aparut pe coperta unor reviste celebre cum ar fi GQ, Playboy sau Maxim. Totodata, ea a aparut si in videoclipul renumitului DJ Basshunter "Crash and Burn".

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img