vineri, 29 martie, 2024

CU POLIȚIA LA USA. AȘA S-A DESFĂȘURAT ȘEDINTA LIBERALILOR VASLUIENI

Distribuie:

Publicat:

 

“ Scandal nu ca la usa cortului”, ci cu poliția sa păzească sediul!

Scene halucinante s-au petrecut in sediul PNL Husi. Oamenii legii au fost sesizați pentru ca doi primari liberali, deci membri ai acestei formațiuni politice, au cerut câteva răspunsuri conducerii.

Primarii comunelor Suletea si Ibănești au fost cei care l-au luat la întrebări pe șeful interimar al PNL Husi.

Contactat telefonic, Ciprian Tamas, primarul căruia i s-a cerut sa părăsească sala ne-a declarat ca “ am participat la ședinta in calitate de invitat pentru ca doream sa cunosc care va fi poziția partidului in legătura cu organizarea referendumului si campania pe care liberalii, colegii mei, au inițiat-o in legătura cu pesta porcina. Domnul presedinte, doctorul Tătaru ne-a cerut sa părăsim sala mie si colegului meu. După care i-a solicitat președintelui interimar sa ne scoată afara. Noi l-am refuzat spunându-i ca suntem membri si ca prezenta noastră acolo este in spiritul statutului. Ne-a amenințat ca va suna la 112 si va solicita interventia poliției. Lucru pe care l-a si făcut! A venit poliția, cu girofarul aprins! Văzând ca nu ieșim din sediu au scos majoritatea membrilor din sala. Polițiștii au intrat si ne-au întrebat dacă suntem primari liberali. Le-am spus ca da, ca nu am intrat in sediu PSD, ci suntem la noi acasa. S-au retras si ne-au lăsat acolo.”

Ce declara Nelu Tataru – presedintele PNL Vaslui:

“La preluarea mandatului de preşedinte, am spus ca în PNL se va face ordine, ca tot ceea ce inseamna colaborare cu PSD, vânătoare de funcţii, nu are ce căuta în partid. Cei doi primari sunt orchestraţi la politica PSD. Uitaţi-vă la rectificările bugetare, la ce invitaţi au la zilele satelor. Nu i-am văzut vreodată să se ia de Buzatu (preşedintele Consiliului Judeţean, respectic al PSD Vaslui) Referitor la sedinţa din data de 18 septembrie, hoţul strigă hoţii. S-au prezentat neinvitaţi, încercând să ne forţeze la anumite atitudini, au insistat să-i luăm de mână şi să-i dăm afară din sală. Am trecut cu vederea multe abateri din partea domnului primar Tamaş. Dacă va continua cu aceeaşi atitudine se va putea ajunge şi la o excludere din partid. Pentru Şuletea s-a ales deja un alt candidat la funcţia de primar din partea PNL, pentru următoarele. Oricum, domnul Tamaş, se prezintă primar independent şi face vizite prin judeţ cu domnul deputat Olteanu (parlamentar ALDE n.r.)“, a spus Nelu Tataru, preşedintele PNL Vaslui.

Se pare ca supărarea președintelui PNL Vaslui pe cei doi primari are legătura cu deputatul Daniel Olteanu. Acesta le-a reproșat in fata ca sambata( 16 Septembrie de ziua internațională a curățeniei) ar fi dat o mana de ajutor acestuia. Total fals căci cel din Suletea era la Iași la maternitate-tocmai devenise tătic, iar celălalt era in Delta la pescuit.

Dacă ar fi sa facem un prognostic, având in vedere antecedentele ,aceștia urmează sa fie “ exmatriculați”. Asta in conditiile in care Tamas, Nixon și alți colegi renegati de actuala conducere au batut mereu PSD-ul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img