vineri, 29 martie, 2024

Cucerim Madridul si la baieti: Horia Tecau s-a calificat in sferturile de finala

Distribuie:

Publicat:

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer (Romania/Olanda), cap de serie numarul 3, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului de categorie Masters 1.000, Madrid Open, organizat de Ion Tiriac.

Tecau si Rojer au invins, in turul doi, cu scorul de 6-4, 6-4, dupa o ora si sase minute, cuplul Thomaz Bellucci/Leonardo Mayer (Brazilia/Argentina), conform News.ro.

In sferturile de finala, Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, care in 2015 au fost eliminati in turul secund, vor intalni invingatorii partidei dintre perechea Mahesh Bhupathi/Fabrice Martin (India/Franta) si cuplul Alexander Peya/Nenad Zimonjici (Austria/Serbia), cap de serie numarul 7.

Pentru calificarea in sferturile de finala de la Madrid, Tecau si Rojer vor primi 180 de puncte in clasamentul de dublu si un cec in valoare de 35.630 de euro.

Tot astazi vor evolua in turul doi si detinatorii trofeului, perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (Romania/India), cap de serie numarul 6. Acestia vor intalni cuplul Pablo Cuevas/Marcel Granollers (Uruguay/Spania).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img