vineri, 26 aprilie, 2024

CULINAR:Pulpe de pui marinate – Secretul carnii fragede si suculente

Distribuie:

Publicat:

Secretul carnii fragede si suculente

Ingrediente:

230 ml lapte batut
1 lingura ulei de masline
5 catei de usturoi tocati marunt
cateva frunze de patrunjel, tocate marunt
1/2 lingurita sare
1/2 lingurita piper negru
6 pulpe de pui

Mod de preparare:

1. Amesteca laptele batut cu usturoiul zdrobit, uleiul de masline, piperul, sarea si patrunjelul. Omogenizeaza.
2. Pune pulpele de pui in bol, la marinat pentru 24 de ore. De asemenea, poti pune totul intr-o punga cu inchidere ziplock.
3. Incinge cuptorul la 200 de grade Celsius.
4. Pune totul din bol intr-o tava mai adanca si bag-o in cuptor pentru 30-45 de minute.
Serveste aceste pulpe de pui marinate cu piure ori salata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img