vineri, 19 aprilie, 2024

Cum a aparut Iulia Albu pe strazile din Milano! Toata lumea s-a uitat la ea

Distribuie:

Publicat:

Iulia Albu este cu siguranta cea mai extravaganta vedeta de la noi. Inconfudabilul designer a facut furori pe strazile din Milano, zilele trecute, cu o tinuta si un makeup iesite din comun.

Domnita de Alba a fost in centrul atentiei la Saptamana Modei de la Milano cu o tinuta de-a dreptul extravaganta, facuta chiar de ea! Si machiajul a fost unul aparte! Iulia Albu a optat pentru o salopeta alba, din organza si flori din matase, si un „voal”de maicuta din acelasi material. Look-ul a fost completat de o borseta din piele, de culoare maronie, o pereche de ochelari foarte ascutiti, un evantai auriu si o pereche de pantofi Dolce & Gabbana, tot aurii. Evident, nu au lipsit bijuteriile superbe, tot din colectia personala si machiajul iesit din tipare.

„Tinuta si bijuteriile pe care le-am purtat sunt Iulia Albu Les Marveilles, brand-ul de bijuterii si haine pe care-l detin, dar si o geanta Max Mara si pantofi Dolce & Gabbana. Tinuta este creata special pentru evenimentul Max Mara, de asemenea, si la prezentarea de la Sport Max de vineri voi purta o rochie si un accesoriu de cap tot Iulia Albu Les Marveilles. Materiarul pe care l-am folosit pentru tinuta este organza din matase cu flori aplicate din matase”, a declarat Iulia Albu, potrivit wowbiz.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img