vineri, 19 aprilie, 2024

Cum a reusit Liviu Dragnea sa obtina un premiu Oscar

Distribuie:

Publicat:

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost distins cu un premiu Oscar. Doar ca nu este acelasi acordat de Academia Americana de Film.

Potrivit CV-ului sau de pe site-ul Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea a primit “Oscarul pentru excelenta 2003”. Distinctia i-a fost oferita actualului lider al PSD, pe atunci presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, “pentru recompensarea personalitatii anului in judetul Teleorman, pentru activitate deosebita in slujba comunitatii”.

“Oscarul pentru excelenta” este un premiu acordat anual de Fundatia pentru Tineret Teleorman, incepand din 1998, si pe care l-au mai primit, printre altii, Leon Danaila, Dumitru Prunariu, Constantin Balaceanu Stolnici, Mircea Albulescu sau Marcel Iures.

Organizatorul evenimentului, avocatul Liviu Ardeias, a fost condamnat definitiv in 2015 la 6 ani de inchisoare iar in 2016 la 5 ani de inchisoare, in doua dosare deschise de DNA. In primul dosar acuzatiile sunt de constituire a unui grup infractional organizat, inselaciune si tentativa la inselaciune iar in al doilea, de avaziune fiscal, noteaza stirileprotv.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img