vineri, 29 martie, 2024

Cum e DESFIINȚATĂ apărarea Laurei Codruța Kovesi: Le reproșează procurorilor care o anchetează exact ce făcea ea la DNA

Distribuie:

Publicat:

Laura Codruţa Kovesi a anunțat, miercuri seară, că a fost citată la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie. Fosta șefă a DNA susţine că are calitatea de suspect într-un dosar în care acuzaţiile sunt de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

Lia Olguța Vasilescu, reținută de DNA și trimisă în judecată inițial, îi distruge apărarea lui Kovesi, care îi acuză pe procurori că i-au deschis un dosar la 10 ani de la presupusa faptă și în plină campanie de alegere a procurorului șef al Parchetului European.

”Vorbește exact ca o penală. Se plânge că i s-a făcut dosar după 10 ani. Și lui Liviu Dragnea i s-a făcut un dosar după 10 ani, altul după 16 ani. Se plânge că se întâmplă în plină campanie pentru funcția de procuror. Și nouă ne-a făcut la fel. Ne-a luat când eram în campanie. Ar trebuie să demisioneze, să facă un pas în lateral. Eu am intrat suspect și am ieșit în cătușe.

Ea a spus că nu îl cunoaște pe Sebastian Ghiță, dar a apărut acel filmuleț. I-a plăcut lupta anti-corupție până a ajuns la ea.”, a spus Lia Olguța Vasilescu, miercuri seara, la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img