vineri, 19 aprilie, 2024

Cum le-a raspuns Anca Serea celor care au criticat-o ca a ramas din nou insarcinata

Distribuie:

Publicat:

Imediat ce a anuntat ca este insarcinata pentru a sasea oara, Anca Serea a primit zeci de mesaje pe contul de socializare, unii dintre prietenii virtuali, criticand-o pentru faptul ca va deveni din nou mama.

Intr-un interviu acordat pentru revista Unica, Anca Serea le-a inchis gura carcotasilor. „O familie numeroasa este tot ceea ce mi-am dorit inca de cand eram copila. Ei sunt cea mai mare implinire si bogatie spirituala, ma simt nemuritoare datorita lor si nimic in aceasta calatorie nu se compara cu legatura intre prunc si mama” a spus Anca Serea.

Anca Serea va deveni mama pentru a sasea oara si a facut primele declaratii despre sarcina, in revista Unica, din luna mai 2019.

„Mereu am spus ca ne mai dorim un copilas si iata ca minunea s-a intamplat; sarcina nu a fost programata, dar se pare ca energia gandurilor noastre s-a concretizat undeva in octombrie anul trecut. Primul trimestru de sarcina nu a fost unul prea prietenos, am avut stari specifice acestei perioade, cumulate si cu anemia mea, pe care o tin sub control, dar si cu o tensiune foarte mica”, povesteste Anca pentru revista Unica.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img