miercuri, 17 aprilie, 2024

Cum putem scapa de energiile negative din casa sau de pe noi? Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne invata cum sa facem.

Distribuie:

Publicat:

Cum putem scapa de energiile negative din casa sau de pe noi? Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne invata cum sa facem.

E important sa avem la indemana un ou si sa scitim cu atentie sfaturile celebrei Lidia Fecioru:

„Oul trebuie sa stea peste noapte langa om. (…) Tratamentul asta cu frecarea oului de corp, deci iei oul si incepi sa-l porti pe corpul tau, peste tot. Nu e obligatoriu sa te dezbraci, poti sa-l freci si peste camasa de noapte. Copiii cand raceau, batrana punea oua aici si scapau de raceala. (…) E bine sa tii oul langa tine, intr-un fes. Scapam de energiile negative, dar si multe facaturi – farmece. Oul este celula vie. (…) Se pune sare pe pervazul geamului. Nu e bine sa calci pe sare, ca te certi. (…) Matura trebuie pusa la usa si cu susul, cu paiele alea in sus. Matura e foarte importanta pentru a taia energiile negative. Toate vrajitoarele care sunt facute pe matura au fost realizate cu acest scop.”, a povestit Lidia Fecioru.

Vezi si: Lidia Fecioru: Asta e singura zodie care moare cu secretul tau! Nu va spune niciodata ce i-ai povestit

Lidia Fecioru a povestit in cadrul emisiunii „Adevaruri Ascunse” care este cea mai de incredere zodie. Cinstea si corectitudinea sunt cele doua calitati care il fac pe nativul acestei zodii un mare prieten.

Oamenii nascuti sub acest semn sunt foarte dedicati si loiali. Sunt plini de surprize si iti vor da tot ce ai nevoie, dar daca ii lasi balta, nu se mai intorc la tine.

Semnul vietii, al mortii si al invierii, energia sa cuprinde aceste cicluri de viata si se transforma si se reinventeaza continuu.

Care este zodia in care te poti baza

„Unica zodie care moare cu secretul tau chiar daca nu mai vorbeste cu tine este Scorpionul. El moare cu secretul tau. Ei nu vor spune niciodata ce le-ai povestit nici daca mor” a spus Lidia la Antena 3.

Esenta energiei Scorpionului este magnetica, pasionala, loiala, protectoare, controlata, puternica, carismatica, transformatoare, concentrata, vindecatoare, curajoasa. Pe de o parte, energia Scorpionului negativ poate fi obsesiva, posesiva, geloasa, secreta, razvratita, cruda, calculata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img