joi, 18 aprilie, 2024

Cum sa faci culoarea parului sa reziste mai mult? Solutia e ieftina si la indemana oricui!

Distribuie:

Publicat:

Vopsitul parului este o metoda de înfrumusetare la care din ce în ce mai multe femei apeleaza. Schimbarile de look sunt benefice din când în când, indiferent ca apelezi la pigmenti de culoare puternici, vopsea fara amoniac sau chiar nuantator.

Atunci cand o femeie ia decizia de a-si vopsi parul, cea mai mare dorinta este ca intensitatea culorii sa dureze cat mai mult timp si sa atraga atentia într-un mod pacut.

Fie ca te vopsesti acasa, fie ca mergi la un salon pentru a beneficia de îndemanare a profesionistilor, acest truc te va ajuta sa mentii pe o perioada mai mare acea nuanta vibranta.

Pentru ca noua ta culoare sa dureze un timp îndelungat, îti prezentam un secret pe care toate femeile ar trebui sa-l cunoasca: crema de protectie solara, folosita ca masca pentru parul proaspat vopsit. Ingredientul se numara printre produsele cosmetice care nu lipsesc din colectia niciunei femei, mai ales în timpul verii.

Nu trebuie sa faci nimic deosebit! Ai nevoie de foarte putina crema solara obisnuita cu protectie SPF 25 si o jumatate de pahar de apa calduta.

Amesteca cele doua ingrediente si aplica-le pe par, dupa fiecare spalare, cu ajutorul unui recipient prevazut cu pulverizator.

Masca astfel obtinuta va tine razele puternice ale soarelui la distanta, iar noua ta culoare va rezista intacta mai mult timp! sursa: clickpentrufemei.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img