joi, 18 aprilie, 2024

Cum sa-l cuceresti in functie de zodia lui! Uite ce trebuie sa faci

Distribuie:

Publicat:

Daca ai pus ochii pe un barbat care iti place, trebuie sa stii ca astrologia iti poate da cateva directii bune in ceea ce priveste modul in care il poti cuceri.

BERBEC

Nativii zodiei sunt inteligenti, au o personalitate dominanta si le place sa fie sefii. Un barbat Berbec iubeste provocarile in dragoste si viata. Transforma-te intr-un adevarat mister pentru a-l cuceri.

TAUR

Caracterizati de constanta si uniformitate, Taurii se incadreaza in categoria partenerilor devotati. Valoreaza dedicarea in relatie si sunt mandri de lucrurile materiale pe carele poseda. Daca iti place un barbat Taur, fii o fata de casa cu el. Gateste-i si vorbeste cu el intr-un mod pasional. Apreciaza sinceritatea si rabdarea.

GEMENI

Nativii zodiei sunt animale sociale. Iubesc distractia si nu te vei plictisi niciodata alaturi de ei. Daca vrei sa castigi inima unui barbat nascut in Gemeni, trebuie sa-l faci sa fie satisfacut sexual. Trebuie sa ai o personalitate interesanta si sa variezi activitatile pe care le faceti impreuna.

RAC

Nativii zodiei sunt emotionali si iubitori. Chiar daca sunt sensibili, de multe ori pot avea personalitati complexe. Au nevoie sa fie ingrijiti si iubiti. Daca vrei sa cuceresti inima unui Rac, spune-i ce simti pentru el, transforma-l in prioritatea ta si asculta-l atunci cand are nevoie. Trebuie sa fii directa si sa spui clar care sunt intentiile tale. Dovezile de afectiune sunt foarte importante.

LEU

Leii adora lucrurile fabuloase si le place sa traiasca pe picior mare. Le este greu sa-si exprime sentimentele si se retrag in propria cochilie. Barbatii Lei pot fi egoisti, insa cea mai buna metoda de a-i cuceri este sa fii rabdatoare. Lauda-i pe el si lauda-le ego-ul, admira-i si coplesteste-i cu laude si surprize placute.

FECIOARA

Perfectionisti de la natura, nativii din Fecioara sunt atenti si la cele mai mici detalii. Te poti baza pe ei si intotdeauna iti vor dao mana de ajutor. Barbatii nascuti in aceasta zodie vor ca partenera lor sa faca prima miscare. Dupa acest pas, isi asuma fiecare punct al relatiei. Prefera conversatiile intelectuale si simplicitatea.

BALANTA

Nativii zodiei iubesc frumusetea si armonia. Sunt incantatori, insa cateodata devin incapatanati. Eleganta ii atrage foarte mult. Un barbat Balanta cauta o femeie sofisticata. Pentru el,prima impresie este si ultima. Daca vrei sa-l tii langa tine, ai grija sa-i mentii interestul in fiecare zi. Flateaza-l cat de mult poti.

SCORPION

Pentru Scorpioni nu exista niciodata jumatati de masura. Odata ce s-au hotarat asupra unei relatii, se dedica in mod complet. Sunt intensi si pasionali, insa le place sa aiba controlul. Iubesc muzica, mancarea buna si un pahar cu vin. Ofera-i toate aceste lucruri, alaturi de toleranta si multa dragoste.Fii sincera cu ei.

SAGETATOR

Nativii zodiei sunt aventurosi si optimisti. Si cauta aceleasi caracteristici si la partenerul lor. Au o imaginatie bogata si fantezii care ii duc in tinuturi neexplorate. Pentru a-i cuceri, gandeste-te la idei neobisnuite, ca escapade romantice si iesiri in aer liber. Pentru a ramane alaturi de un Sagetator, trebuie sa-i acorzi spatiu.

CAPRICORN

Persoanele nascute in aceasta zodiecu puternice, atat fizic, cat si mental. Sunt responsabile,ambitioase, sensibile si pasionale. Sunt foarte atente atunci cand vine vorba despre o relatie. Pentru ei exista lucruri doar in alb si negru. Cucereste-i cu discutii interesante, du-i la galerii de arta si fa-le cadouri practice. Sunt foarte punctuali si prefera sa faca totul dupa un orar stabilit dinainte.

VARSATOR

Nativii acestei zodii sunt intelectuali si deschisi la lucruri noi. Sunt vizionari si inteligenti. Nu ii atrage superficialitatea si mereu incearca sa iasa in evidenta. Odata ce s-au indragostit, raman fideli partenerului. Pentru a-i impresiona, gandeste-te la lucruri si idei creativepe care sa le faceti impreuna. Nu suport persoanele care se plang des.

PESTI

Nativii zodiei sunt creativi si versatili. Sunt iubitori si le pasa de cei din jur. Barbatii Pesti sunt romantici si stiu sa tina langa ei femeia care le place. Ii poti cuceri cu discutii pe teme spirituale si mitice. Citeste-le poezii si scoate-i la intalniri romantice.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img