sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cum sa mananci sanatos o zi intreaga. Iata meniul care topeste kilogramele in plus!

Distribuie:

Publicat:

Desi multa lume spune ca este costisitor sa mananci doar alimente bio, in randurile ce urmeaza te vei convinge cu siguranta de contrariul. Iata meniul complet pentru o zi, in care mananci doar alimente sanatoase, iar kilogramele se topesc ca prin minune:

Dimineata

Incepe fiecare dimineata cu o cana de apa calda cu lamaie inainte de micul dejun. Aceasta te va ajuta sa ai o digestie sanatoasa si sa te hidratezi corect. Renunta la cafeaua de dimineata, deoarece aceasta ajuta doar pe moment. Cafeina este un puternic diuretic si te deshidrateaza, potrivit ele.ro. In doar cateva ore te vei simti foarte obosita. Mananca cat mai mult fibre la micul dejun, cum ar fi cartofii dulci sau quinoa. In acest fel, vei avea o digestie mai buna, vei tine departe de tine senzatia de foame si nivelul de energie va creste.

Dupa-amiaza

Bea un ceai verde pentru a alunga oboseala de dupa-amiaza. Aceasta este un puternic antioxidant contine catechine care accelereaza activitatea ficatului si de a creste productia de enzime de detoxifiere.

Scoate din alimentatia ta condimente precum ketchup, maioneza sau alte dressinguri. Alege in schimb condimente proaspete, precum ierburi si citrice. De asemenea, de la pranz nu trebuie sa iti lipseasca salata sau avocado. Nu uita, intotdeauna trebuia sa ai putina verdeata la masa de pranz si la cina. Mananca spanac, varza sau alte legume verzi,

Seara

Seara, elimina din meniul tau orice bautura carbogazoasa sau care contone zahar. De asemenea, fereste-te de alcool. Acesta te va agita intreaga noapte.

Serveste cina inainte de 19.00 si mananca peste sau pui la gratar. Nu consuma carne grasa sau alimente care te baloneaza. Mananca fructe seara si bea apa. Hidratarea este foarte importanta pentru buna functionare a organismului.

Prinde un tratament lumina ca o bucata de fructe proaspete sau un gust de ciocolata neagra in loc pentru a ramane pe curs.

Pastrati apa langa pat: Hidratarea este esentiala pentru orice stil de viata sanatos, si sorbind pe apa, prin noapte va pastra te simti energizat si cu mintea limpede urma dimineata. Una dintre cele mai bune moduri de a asigura o mare doua zi este un somn bun si de apa gata pentru a merge in dimineata!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img