joi, 28 martie, 2024

Cum sa scapam de neplacerile produse de barbia dubla

Distribuie:

Publicat:

Pentru a scapa de barbia dubla este necesar sa faci schimbari in stilul de viata, sa adopti o dieta sanatoasa si echilibrata si sa introduci sportul in rutina ta zilnica. In general, atunci cand slabesti pierzi si o parte din grasimea acumulata la nivelul fetei, indeosebi cea de la nivelul pometilor si barbiei. Insa nu intotdeauna slabim proportional. Iti propun sa suplimentezi cu trucurile de mai jos, ca sa-ti recuperezi supletea chipului.

Inainte de toate, alimentatia este cea mai importanta in intreg procesul de slabire. Evita sa mananci dulciuri sau, cel putin, incearca sa controlezi consumul. Zaharul din dulciuri este principalul element nociv care duce la inflamarea vaselor de sange, drept urmare, a umflarii fetei. Poti substitui nevoia de dulce consumand fructe proaspete. Iti recomandam, de asemenea, sa consumi mai multe fibre si cereale.

Nu mai sta pe ganduri! Pe langa o dieta saraca in grasimi nesanatoase si zahar, incearca sa devii un pic mai activa. Nu e musai sa mergi la sala. Poti alege sa faci antrenament acasa, poti opta pentru jogging, poti renunta la lift in favoarea scarilor, poti merge pe jos pana la birou etc. Sunt atatea modalitati prin care iti poti tonifia trupul. Important e sa faci miscare! Te vei simti mult mai bine cu tine.

Masajul te va ajuta sa iti accelerezi metabolismul fetei sa iti tonifiezi muschii. O poti face chiar acasa cu ajutorul unei creme hidratante sau a unui ulei de masaj. Uleiul de masline si cel de argan sunt recomandate tenului uscat si matur, cel de jojoba este ideal pentru tenul mixt si gras, iar uleiul de migdale si cel de trandafiri dau rezultate bune pe pielea sensibila. Maseaza linia pometilor intotdeauna de jos in sus si executa miscari circulare pornind de la maxilar si pana la pometi.

Pe langa sport si alimentatie corecta, mai poti face si exercitii pentru definirea obrajilor. Un exercitiu eficient este zambetul larg. Zambeste cat poti de larg si mentine gura in aceasta pozitie pret de 10 secunde. Acum, incearca sa iti atingi varful nasului cu varful limbii. Fa acest exercitiu de cateva ori pe zi si vei observa cum fata ta se va sculpta in mod armonios si va capata definitie.

Barbia dubla este primul semn ca ai acumulat ceva kilograme in plus. Pentru a-ti tonifia pielea si a elimina surplusul de grasime, sunt indicate cateva miscari-cheie. Asaza-te pe un scaun comod si lasa capul intins mult pe spate. Mentine aceasta pozitie pret de 10 secunde. Revino in pozitie normala si intinde gatul spre stanga. Mentine, la fel, 10 secunde, apoi repeta procedeul si pentru partea dreapta. Nu va fi usor, barbia dubla nu va disparea ca prin minune, dar rezultatele se vor vedea daca vei respecta zilnic aceasta rutina de sanatate si frumusete.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img