vineri, 29 martie, 2024

Cum stai cu sanatatea in luna iunie, in functie de zodia ta

Distribuie:

Publicat:

Gemeni

Vei avea destula energie luna aceasta astfel incat sa faci tot ce ti-ai propus.

Trebuie sa fii mai optimista atunci cand dai putin de greu si nu sa faci o drama dintr-o simpla durere de cap. Important este sa fii prudenta in trafic, riscul de accidentari este crescut!

Rac

Vei vedea o imbunatatire a dispozitiei tale luna aceasta, insa nu este exact cea care trebuie.

Tonusul tau este unul mai bun si vei avea mai multa energie pentru a munci sau pentru a te ocupa de viata ta personala. Este foarte important sa nu iti irosesti toate resursele dintr-o data!

Leu

Esti intr-o forma fizica de invidiat luna aceasta si esti extrem de optimista.

Starea ta de bine ii inspira pe cei din jurul tau si ii ajuta sa treaca mai usor peste problemele cu care se confrunta. Spre final e posibil sa iti incetineasca ritmul, insa este perfect normal si usor de redobandit!

Fecioara

incepi luna in forta, insa spre finalul ei e posibil sa te confrunti cu unele probleme de sanatate.

Nu este nimic de speriat, insa trebuie sa te ocupi de ele si sa le tratezi. in alte conditii, aceste banale afectiuni pot capata alta importanta!

Balanta

Toate s-au strans pe capul tau luna aceasta si desi incerci sa pari puternic, adevarul este ca ai cedat din toate punctele de vedere.

Este foarte important sa inveti sa spui nu si sa faci ce te reprezinta, altfel de vei extenua fizic si psihic. Asculta de sfatul partenerului de viata!

Scorpion

Nu vei avea parte de o luna prea linistita pe acest plan al vietii tale, insa trebuie sa iti pastrezi calmul.

Aduna-te si ia orice esec ca pe o experienta din care ai invatat ceva. Riscul de accidentari este crescut din cauza faptului ca esti mult prea stresata si astfel devii neatenta.

Sagetator

Daca te confrunti cu unele probleme de sanatate inca de ceva vreme, luna aceasta trebuie sa fii mult mai atenta.

Este foarte important sa rezisti in fata tentatiilor, mai ales cele culinare. Ai nevoie de un regim strict si de un program si un stil de viata mult mai echilibrat!

Capricorn

Ocupa-te cu mai multa responsabilitate de acest aspect al vietii tale, altfel o sa te trezesti cu probleme pe care nu le mai poti rezolva.

Daca previi si iti iei toate masurile pentru a-ti intari sistemul imunitar scapi de agravarea unor afectiuni cu care te confrunti sau la care esti predispusa.

Varsator

incepi luna in forta, insa nu tot asa o vei termina. Adopta un stil de viata sanatos si astfel vei scapa de mult probleme.

Sportul este foarte important si ti-a lipsit cu desavarsire in ultima perioada si nu e cazul sa te scuzi ca nu ai avut timp. Fa echipa cu cineva care poate fi un exemplu pentru tine!

Pesti

Exista riscul ca in aceasta luna sa intampini unele probleme de sanatate si sa nu poti face nimic altceva decat sa astepti.

Cel mai probabil este vorba de o alergie sau de un virus pe care l-ai luat de la cei din jurul tau. Pastreaza-ti calmul si nu te intrista pentru ca nu mai poti face ce ti-ai propus.

Berbec

Luna aceasta va fi una destul de agitata pentru tine si e posibil sa cedezi la un moment dat psihic, dar si fizic.

incearca sa ai mai multa grija de tine si sa te opresti atunci cand simti ca ai obosit. Sistemul tau imunitar este slabit si risti ca bolile sa se prinda mult mai repede de tine.

Taur

Nu vei intampina probleme de sanatate in aceasta luna, dar asta nu inseamna ca poti face excese.

Evita sa ai un stil de viata dezorganizat, axeaza-te pe sport si pe activitati care te relaxeaza. Trebuie sa inveti sa nu mai pui la suflet rautatile celor din jur!

sursa: eva.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img