joi, 28 martie, 2024

Cum stati cu sanatatea in luna martie, in functie de zodie

Distribuie:

Publicat:

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Ai energie si timp din belsug pentru a face o vizita medicului de familie, fie ca ai probleme, fie ca nu. Daca suferi deja de anumite afectiuni, luna martie iti poate aduce rezolvarea lor!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Esti predispusa accidentelor luna aceasta, mediul in care activezi este unul periculos. Din aceasta cauza se recomanda mai multa prudenta, insa nu trebuie sa o duci la extrem.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Este foarte important ca luna aceasta sa ai mai multa grija de tine si sa te chinui sa adopti un stil de viata mai echilibrat. Alimentatia, dar si grija pentru igiena sunt factori decisivi in viata pe care o vei duce.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Renunta la fumat daca acesta este principalul tau viciu, altfel vei avea de suferit luna aceasta. Se anunta probleme respiratorii, dar si digestive, toate cauzate de viata dezorganizata pe care o duci.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Nu vei intampina probleme de sanatate noi in aceasta luna, insa daca suferi deja de unele afectiuni ar fi bine sa fii prudenta. Nu ignora micile semnale de alarma si mergi la un control pentru o analiza amanuntita

Leu (22 iulie – 22 august)

Organismul tau va fi mult mai slabit luna aceasta decat in ultima perioada. Se recomanda prudenta mai ales in alimentatie. Fii cu ochii in patru, nu stii niciodata de unde poti sa iei boala.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Vei fi usor deprimata in aceasta luna, primavara lasa urme asupra organismului tau. Incearca sa te inconjori de oameni pozitivi si sa iti gasesti mereu ceva de facut, doar asa vei reusi sa nu ai o dispozitie generala proasta.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Vei intr-un continuu rasfat luna aceasta, de aceea e posibil ca organismul sa cedeze la un momnet dat. Fie ca este vorba de noptile nedormite sau de prajiturile consume aproape zi de zi, este recomandat sa nu faci excese!

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

E posibil ca o durere veche de cap sa fie de fapt o migrena de care nu vei putea scapa decat cu ajutorul medicului. Nu te mai chinui asteptand sa treaca de la sine, altfel ar putea sa apara si alte probleme.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Starea ta de sanatatea va fi una foarte buna in aceasta luna, atat psihicul, cat si forma fizica vor fi de invidiat. Ai mai multa energie decat oricand, asa ca ar trebui sa profiti de asta!

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Esti destul de agitata in aceasta luna, si e posibil sa ai probleme cu tensiunea. Incearca sa te relaxezi si sa lasi grijile deoparte atunci cand esti cu familia sau iubitul.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Exista riscul ca din cauza neatentiei sa te accidentezi luna aceasta, fie ca esti pieton ori sofer. Prudenta este cuvantul cheie, chiar daca este o grija in plus de care chiar nu aveai nevoie in aceste momente agitate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img