marți, 23 aprilie, 2024

Cum trebuie sa arate barbatul care o poate cuceri pe ispita Dana: „Il dau exemplu pe Radu Valcan”

Distribuie:

Publicat:

Ispita Dana este una dintre cele mai ravnite femei, dar cu toate acestea, sexy brunetica are standarde inalte! Nu, nu vorbim de pretentii…caci Dana isi doreste un barbat simplu, dar cu caracter frumos si care sa stie ce inseamna respectul.

In aceasta seara, la emisiunea „Agentia VIP”, ispita Dana a venit pentru a arata tuturor costumele pe care le imbraca, atunci cand merge la petreceri pentru a dansa. Printre picaturi, „trasa de limba” de Cristi Brancu, ispita Dana a povestit ca isi doreste un barbat respectuos, iar ca exemplu, l-a dat pe Radu Valcan, caci toata lumea stie cat de mult o iubeste pe Adela Popescu si ca au impreuna o familie minunata. 

„Imi plac barbatii maturi, nu copiii. Un barbat trebuie sa fie respectuos, din punctul meu de vedere, sa fie atent. Il dau ca si exemplu pe Radu Valcan, am vazut ca este un barbat care isi respecta foarte mult sotia si asta este cel mai important. Si arata si bine! Si are si o familie frumoasa, am fost placur impresionata de el. Sa nu fie ca pustii din ziua de azi…Ma cauta mai mult fete, imi cer sfaturi: de relatie, de vestimentatie. Eu nu ies in cluburi, ies la cafenele cu pritenele mele, la solar, la coafor…” a spus ispita Dana, la „Agentia VIP”. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img