vineri, 29 martie, 2024

Cumplit! Aceasta fetita a fost obligata sa se marite la doar 8 ani, cu un barbat mult mai batran! Ce s-a intamplat in noaptea nuntii iti va da fiori… Continuarea e halucinanta

Distribuie:

Publicat:

O fetita de 8 ani a avut parte de un sfarsit tragic in noaptea nuntii, dupa ce a fost obligata de parinti sa se casatoreasca cu un barbat in varsta de 40 de ani.

Fetita, pe nume Rawan, traia in Yemen, tara unde casatoriile sunt de obicei aranjate de parinti, iar fetele sunt obligate sa se marite de la varste foarte fragede. In noaptea nuntii, dupa contactul sexual cu sotul ei, copila a suferit o hemoragie interna si a murit.

Mai multe organizatii pentru apararea drepturilor omului au cerut arestarea barbatului si a parintilor fetei. Din pacate, nu este primul caz de acest fel. In anul 2010, o fata de 13 ani a murit la cateva zile dupa nunta, tot din cauza unor rupturi interne in urma primului contact sexual.

In Yemen, autoritatile au dat o lege care le permite patrintilor sa-si marite fetele oricand doresc, adica atunci cand ele considera ca acestea sunt “pregatite”” pentru casatorie. De obicei, familiile sarace sunt cele care se grabesc sa gaseasca un sot pentru fiicele lor, acestia fiind de obicei barbati mult mai in varsta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img