vineri, 26 aprilie, 2024

Cutremur in sistemul MEDICAL dupa moartea asistentei de la “Sfantul Spiridon”! Cazuri noi au iesit la iveala! Explicatii cutremuratoare! Ce se intampla de fapt in spitalele din Iasi?

Distribuie:

Publicat:

 Noi dezvaluiri despre motivele pentru care atat de multi medici si asistenti mor sau se imbolnavesc • Reprezentantul Sindicatului Sanitas, Iulian Cozianu, sustine ca principalii factori sunt oboseala, stresul si birocratia • Presedintele Sindicatului spune ca acestea sunt principalele motive pentru care medicii pleaca din tara

La o saptamana de la decesul asistentei de la sectia de ortopedie din cadrul Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi, noi detalii zguduitoare ies la iveala. Oana Gavril, in varsta de 46 de ani, a decedat in drum spre casa, dupa ce a iesit din tura de noapte. Decesul acesteia nu a fost provocat de nicio problema de sanatate, iar concluziile finale ale colegilor si apropiatilor au fost ca surmenajul a fost principala cauza pentru care femeia a murit si a lasat in urma doi copii. Ultimele decese si probleme medicale in randul personalului medical din Romania au ridicat semne de intrebare in randul conducerii spitalelor, dar si a colegilor de breasla.

Reprezentantii Sindicatului Sanitas sustin ca un numar extrem de mare de medici se plang de conditiile de munca din spitale, dar si de birocratie. Totodata, aceste motive determina personalul medical sa paraseasca tara pentru a indeplini juramantul lui Hipocrate intr-o alta tara, in care drepturile le sunt respectate, orele de munca sunt stabilite si niciodata incalcate, iar birocratia intra in plan secund.  

continuarea pe bzi.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img