vineri, 19 aprilie, 2024

CUTREMURATOR! Care a fost cel de-al treilea diagnostic pentru Ileana Ciuculete, pe langa hepatita C si ciroza

Distribuie:

Publicat:

Ileana Ciuculete a murit intr-un spital privat din Bucuresti. Cunoscuta interpreta de muzica populara a fost rapusa fulgerator de boli cumplite despre care nu a avut nici cea mai vaga idee. In primele 24 de ore s-au vehiculat doua diagnostice, hepatita tip C si ciroza hepatica galopanta, insa miercuri se discuta si de cancer la ficat. Sase zile s-au scurs din momentul in cae Ileana Ciuculete a aflat ca suferintele ei ii pun viata in pericol pana in ziua in care s-a stins. Pe 8 martie i se reconfirma diagnosticul de hepatita C si i se adauga cel de ciroza hepatica galopanta. 
Internata, a repetat analizele si, cu trei zile inainte de a muri, medicii i-au spus cruntul adevar: pentru ea nu se mai putea face nimic. Ileana si-a petrecut ultimele doua zile din viata in coma si nu s-a trezit decat inainte de a-si da ultima suflarea, cat sa-si roage sotul sa o stranga in brate pentru ultima oara. Asa a murit… in bratele barbatului alaturi de care si-a petrecut peste 20 de ani din viata si care o diviniza.
Starea cunoscutei interprete de  muzica populara s-a degradat rapid pentru ca, ne spun surse din randul specialistilor medicali care au avut-o in grija, a dus pe picioare un cumul de afectiuni cumplite, o combinatie care s-a dovedit incompatibila cu viata. Pe langa hepatita C si ciroza hepatica galopanta, medicii au descoperit si un cancer la ficat, adenocarcinom.
Cu toate ca multi s-au grabit sa vorbeasca despre absenta simptomelor de boala, apropiati ai artistei au observat schimbarea ei din ultima vreme. Probabil ca si oboseala cronica si pierderea in greutate devenite evidente erau puse pe seama activitatii profesionale din ultima vreme si ignorate. «Era tot mai slaba, avea o paloare nefireasca si ochii dusi in fundul capului», ne-a descris-o o cunostinta pe Ileana, din ultimele luni de viata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img