joi, 28 martie, 2024

Daca esti tanar si vrei sa te implici, acum e momentul !

Distribuie:

Publicat:

Ii vedem zilnic pe strada preocupați , la prima vedere, de muzica si ultimele tendințe in moda. La o discutie mai profunda cu acești adolescenți realizezi  ca aceștia ar dori sa schimbe ceva, sa se implice astfel încât lucrurile sa reintre pe fagasul normal. Au vise si planuri pe care si-ar dori sa le realizezi, iar realitatea din fiecare zi le frânge aripile. In sprijinul lor, câțiva oameni S-au gândit si oa ei.

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vaslui în colaborare cu Biblioteca Municipală ,,Stroe S. Belloescu,, Bârlad, organizează în perioada 14-21.05.2018, cursul ,,Participarea și implicarea tinerilor în viața comunității,, aflat la cea de-a III-a ediție. Activitatea se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 14 și 35 de ani și se va desfășura în Sala de lectură a Bibliotecii Municipale din Bârlad, în intervalul orar 13.00-18.00. În cadrul acestuia, adolescenții se vor familiariza cu termeni precum voluntariat, cetățenie activă, spirit civic, vor învăța care sunt pașii de implementare a unui proiect de tineret. Acestia vor învăța si despre lucrul în echipa , vor putea dezvolta noi colaborări.

Perioada de înscriere este 14-18 mai, la numarul de telefon 0335883751, persoana de contact fiind Hanganu Mihaela Andreea. Locurile sunt limitate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img