joi, 28 martie, 2024

Dacia Ciolos a spus că nu va merge la niciun partid

Distribuie:

Publicat:

Premierul Dacian Ciolos a reiterat joi ca la inceputul mandatului sau s-a angajat ca nu va intra intr-un partid politic si ca nu va infiinta o formatiune, adaugand ca acest lucru nu inseamna ca nu exista viata dupa alegerile parlamentare si ca spera sa fie una ”activa”.

”Stabilitate nu inseamna si stagnare. In acest mediu regional destul de volatil si din punct de vedere politic si din punct de vedere economic avem nevoie in Romania de semne de stabilitate, tocmai pentru a da perspectiva si dezvoltare si cu atat mai mult semne de stabilitate intr-un an electoral. De stabilitate, de echilibru si de obiectivitate atat cat este posibila atunci cand esti impins sa iei decizii, sa transezi in unele momente pentru a putea merge mai departe”, a spus seful Executivului in discursul tinut la un evenmiment organizat de Institutul Aspen.

El a reamintit ca s-a angajat sa fie prim ministru al Romaniei ”in acest an si pentru acest mandat tocmai pentru a intari acest obiectiv pe care ni l-am asumat – stabilitate, echilibru, obiectivitate”.

”Am si spus ca nu voi candida la alegerile parlamentare din acest an si nu voi intra intr-un partid politic sau nu imi voi crea un partid politic, tocmai pentru a-mi putea focaliza credibilitatea atat cat o am, energia pe un proiect chiar daca de scurta durata care sa dea sensul acestei stabilitati dar care sa poata si sa impinga lucrurile mai departe folosind toate fortele pozitive, constructive, proactive care doresc sa sustina si sa se implice in aceste proiecte. Sigur, asta nu inseamna ca nu exista viata si dupa alegerile parlamentare. Sper sa existe si sper sa existe o viata activa”, a subliniat Ciolos.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img