vineri, 19 aprilie, 2024

Dan Puric intra in POLITICE. Vezi detalii

Distribuie:

Publicat:

Presedintele Aliantei Noastre Romania, Marian Munteanu, a semnat, alaturi de conducerile partidelor Alianta pentru Domnesti si Partidul National pentru Patrie, un document prin care cele trei formatiuni politice urmeaza sa fuzioneze prin absorbtie.

Anuntul a fost facut de Marian Munteanu, marti, la sediul de campanie amplasat langa Fantana de la Piata Universitatii.

Potrivit acestuia, cele doua partide s-au alaturat ideilor Aliantei Noastre Romania.

“O sa facem actele in viitorul apropiat. Astazi am semnat decizia conducerilor noastre pentru unire si intram in campanie cu toate fortele”, a declarat Munteanu.

Si actorul Dan Puric a tinut sa semneze pe listele de sustinatori ai lui Marian Munteanu. “Am semnat pentru Marian intr-un mod liber si parca am avut asa un act de igiena sufleteasca. In sfarsit, pot sa pun si eu semnatura pe o chestie cinstita, sufleteasca, romaneasca. Marian (…) intra in sfera politicii cu o incarcatura sufleteasca autentica pe care o asteptam de vreo 20 de ani si atunci semnatura mea nu e una de adeziune, este una de sustinere sufleteasca, de refacere a acestei tari. Tara este in plin proces de descompunere, premeditata si ajutata de o clasa politica corupta. Sa ii dea Dumnezeu puterea sa ramana consecvent cu sine insusi si sa nu uitam ca, aici, in Piata Universitatii el era sa isi dea viata pentru aceasta idee a existentei noastre ca romani. Si daca nu semnezi la asa ceva devii suspect, dupa parerea mea. (…) Sa aveti incredere in Marian”, a declarat actorul.

Marian Munteanu a reafirmat faptul ca intentioneaza sa stranga cele 200.000 desemnaturi necesare pentru a candida la alegerile parlamentare.

“Sunt sigur ca ne vom prezenta cu liste complete in alegeri. Intram in campanie cu toate fortele. Am strans peste 110.000 de semnaturi si tot vin liste. Mai avem o saptamana sa zdrobim bariera de 200.000 de semnaturi”, a spus liderul Aliantei Noastre Romania, aratand ca efortul pentru strangerea semnaturilor se face “din dragoste de tara, cu dedicatie si implicare”.

El a sustinut ca Alianta pentru Domnesti este ”un partid foarte energic, format din oameni tineri”, iar Partidul National pentru Patrie, unul al cadrelor militare in rezerva.

“Impreuna dorim sa avem o viata a normalitatii, patriotismul sa fie reprezentat in mod echilibrat, dar cu fermitate. (…) Dorim normalitatea si multumesc celor care s-au alaturat noua”, a adaugat Marian Munteanu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img