vineri, 29 martie, 2024

Dan Voiculescu o “incaseaza” din nou

Distribuie:

Publicat:

Fiscul a vandut cu aproximativ 3 milioane de lei actiunile detinute de familia lui Dan Voiculescu, proprietarul trustului de presa Intact, la firma Sanagra din Targu Mures. Compania a fost pusa sub sechestru dupa arestarea acestuia.

ANAF a scos la vanzare inca de anul trecut actiunile detinute de fiicele Dan Voiculescu la compania Sanagra. Este vorba despre 306 actiuni detinute de Camelia Rodica, pentru care pretul de pornire a fost de 1,463 milioane de lei, fara TVA, si despre 351 de actiuni detinute la aceeasi companie de Corina Mirela Voiculescu, pentru care pretul de pornire a fost de 1,678 milioane de lei, fara TVA.

Societatea Sanagra, din judetul Mures, are ca obiect de activitate „cresterea bovinelor de lapte”, potrivit datelor de pe portalul Ministerului Finantelor. In 2014 compania a inregistrat o cifra de afaceri de 7,14 milioane de lei si o pierdere de 4,85 milioane de lei.

ANAF va scoate la vanzare sediile Grivco, Intact, si cele ale televiziunilor Antena 1 si Antena3, imobile care i-au apartinut lui Dan Voiculescu, dar au fost confiscate de catre stat in urma sentintei din Dosarul ICA, iar pretul de pornire este de 15 milioane de euro. Fiscul a finalizat evaluarea celor trei imobile si le va scoate la mezat.
Articol preluat de pe capital.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img