joi, 28 martie, 2024

De 17 ani, Mariah Carey sufera de tulburare bipolara

Distribuie:

Publicat:

Cantareata Mariah Carey a vorbit a vorbit in premiera despre lupta cu tulburarea bipolara, dezvaluind ca in prezent se afla sub un tratament medicamentos. Dupa o lunga perioada in care a negat ca are o problema serioasa, cantareata americana in varsta de 48 de ani a dezvaluit pentru revista People ca in anul 2001 a fost diagnosticata cu tulburare bipolar de gradul II, dupa ce a fost internata din cauza unei caderi psihice.

“Pana recent am trait in negare si izolare si cu o teama constanta ca poate cineva va afla si ma va expune public. A fost o povara prea grea pentru mine si efectiv nu am mai putut face fata, asa ca am cautat si am primit tratament“, a povestit artista. Mariah Carey a explicat si motivul pentru care a decis sa vorbeasca public despre lupta ei, dupa ce a trecut prin “cei mai dificili ani pe care i-a avut”.

„Acum sunt intr-un moment foarte bun al vietii mele, ma simt confortabil sa vorbesc despre lupta pe care o duc cu tulburarea bipolara. Sper ca putem inlatura stigmatizarea oamenilor care trec prin asa ceva, pentru a nu mai fi nevoiti sa lupte singuri. Te poate izola incredibil de mult. Nu trebuie ca aceasta afectiune sa te defineasca, iar eu refuz sa-i permit sa ma defineasca sau sa ma controleze.“

In 2001, Mariah Carey a fost supusa unui tratament psihiatric dupa o cadere nervoasa si o incercare de sinucidere, pe care reprezentantul artistei a negat-o la momentul respective, noteaza Adevarul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img