vineri, 19 aprilie, 2024

De ce e Simina furioasa ca Hamude a ajuns din nou la Puterea Dragostei? Ce s-a intamplat intre ei in afara casei

Distribuie:

Publicat:

Simina de la Puterea Dragostei nu a fost incantata cand l-a vazut pe Hamude ca a intrat din nou in casa de la Puterea Dragostei.

Simina de la Puterea Dragostei a avut parte de o surpriza neplacutacand l-a vazut pe Hamude. Chipul tinerei nu a lasat loc de interpretari cand Hamude cobora scarile din casa fetelor, in timp ce Simona era extrem de incantata.

Apoi, Simina a explicat si de ce aparitia lui Hamude o enerveaza: ”Mi-e frica de reactia lui Alex. El si Hamude au mai avut discutii. Nu mi-e frica sa recunosc faptul ca nu nu sunt incantata de revenirea lui. Noi ne-am certat, iar ultima cearta intre mine si Hamude a fost afara. A fost una urata”, a marturisit Simina de la Puterea Dragostei.

Adevarul e, ca in casa de la Puterea Dragostei, la un moment dat, Alex Zanoaga si Hamude nu doar ca s-au certat, au fost chiar la un pas de a se lua la bataie. 

Simina, suparata ca Hamude e din nou la Puterea Dragostei, pentru ca acesta nu crede in cuplul ei cu Alex Zanoaga

Hamude a vorbit, in perioada in care nu se afla in casa de la Puterea Dragostei, despre cuplul Simina si Alex Zanoaga. Hamude i-a atacat pe cei doi si a precizat ca el crede ca Simina si Alex formeaza un cuplu doar de show si ca intre ei nu este nimic adevarat.

Si atunci, Simina a ripostat si i-a data imediat o replica lui Hamude, deranjata de faptul ca acesta vorbeste despre relatia ei. ”Ce pot sa zic despre ce a spus Hamude? Cred ca el a demonstrat ce barbat este in fata noastra, iar despre relatia mea cu Alex, el a crezut in noi cat ne-am inteles cu el. Cand ne-am certat, s-a gandit el ca suntem un cuplu fals… asta o face din razbunare”, a declarat Simina de la Puterea Dragostei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img