sâmbătă, 20 aprilie, 2024

De ce l-a felicitat Robbie Williams pe Cezar Ouatu in italiana! Artistul a starnit controverse

Distribuie:

Publicat:

Cezar Ouatu a uimit juriul de la X Factor Marea Britanie. Toti cei patru jurati, Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams si LouisTomlinson au fost impresionati pana la lacrimi de prestatia romanului. Cu toate acestea, au fost multi romani care s-au aratat deranjati ca Robbie Williams i-a vorbit lui Ouatu in italiana.

Cezar Ouatu le-a spus juratilor ca s-a nascut in Romania, dar ca a crescut in Italia. In momentul jurizarii, Robbie Williams i-a spus cateva cuvinte in italiana. Acest aspect i-a deranjat pe multi romani, care s-au luat de Cezar Ouatu, criticandu-l si acuzandu-l ca ii este rusine sa fie roman. Cu toate acestea, contratenorul a tinut sa explice situatia intr-o emisiune tv, precizand ca in niciun caz nu s-a dezis de Romania.

Cezar Ouatu: „Sunt din Ploiesti!”

„Eu am spus ca sunt romano-italian, am pasaport italian. Eu sunt din Ploiesti, dar am facut Conservatorul la Milano. In aceasta seara sunt aici, nu la Rai Uno. (…) Am plecat dintr-un cartier din Ploiesti si am ajuns in Italia, unde am si studiat. Am stat 18 ani in Italia si in 2013 m-am reintors sa reprezint Romania la Eurovision si atunci am decis sa raman aici”, a explicat Cezar Ouatu la „Sinteza Zilei”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img