joi, 28 martie, 2024

De ce se teme selectionerul Mirel Radoi inaintea barajului cu Islanda

Distribuie:

Publicat:

Mirel Rădoi a declarat, joi la emisiunea „Marius Tucă Show”, că principala piedică în meciul Islanda-România ar putea fi starea gazonului. Selecționerul naționalei a adăugat că fotbalul nu poate fi jucat fără pasiune, iar când intri pe teren nu poți avea frică să pasezi sau să pășești, potrivit MEDIAFAX.

„E clar că e important şi decisiv. Din punctul meu de vedere nu avem decât o piedică – starea gazonului să fie foarte bună. Am strâns date de la toate echipele pe care le-am întâlnit, ne-au ajutat federaţiile. Nu avem mari temeri pentru că presiunea pe care o pot avea jucătorii o s-o luăm asupra noastră. De obicei schimbarea antrenorului la tineret, cât şi la naţională aduce un lucru pozitiv, deci nu cred că vom avea mari probleme la determinare”, a afirmat Mirel Rădoi, joi la „Marius Tucă Show”.

Acesta a precizat că nu poți intra cu frică în teren pentru că atunci începi să faci greșeli.

„Fotbalul nu poate fi jucat fără pasiune. Nu poţi când intri pe teren să îţi fie frică să dai pasă, să păşeşti. În momentul când intri aşa cu panică faci greşeli”, a conchis Rădoi.

Pe 26 martie se va juca partida Islanda-România la Reykjavík, fiind primul meci din barajul pentru calificare la EURO 2020.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img