miercuri, 17 aprilie, 2024

De ce unii oameni au bani, iar altii nu? Voropchievici: „Unii sunt nascuti cu aceasta stare de saracie”. Afla cifra banilor pentru ziua ta de nastere

Distribuie:

Publicat:

Numerologul Mihai Voropchievici Voropchievici a prezentat cifra banilor, calculata in functie de ziua de nastere.

„Acum vorbim despre bani, ne intrebam de ce unii au bani si de ce altii nu au. Unii sunt nascuti sa aiba bani, iar altii sunt nascuti cu aceasta stare de saracie. Cerem lui Dumnezeu 1, pe care il adunam la ziua noastra de nastere. Avem 29, mai adaugam 1, inseamna 30, deci cifra totala e 3, e cifra banii pentru voi”, a explicat Mihai Voropchievici.

1 – le indica capacitate de a reusi sa acumuleze bogatii pe cont propriu.

2 – e cea mai paguboasa, indica dorinta de a te imbogati rapid.

3 – aduce noroc si acumulare usoara de energii, poti sa scoti bani si din piatra seaca.

4 – e o cifra foarte grea. Au toata viata de muncit, sunt oameni care trudesc din greu.

5 – una dintre cele mai benefice cifre, nu va duce de bani niciodata.

6 – nu sti doresc bani, nu vor bani, sunt niste oameni care se multumesc cu ce au.

7 –  atrage asupra ei provocari financiare, dar si riscuri.

8 – poate aduce castiguri, dar si pierderi. Au si talent de a face bani.

9 – sunt fericitii care nu stiu sa faca bani, dar totusi au bani, sunt oamenii care nu fac eforturi considerabile.

Zodiile cu cea mai puternica intuitie. Anticipeaza intentiile celorlalti, de parca le-ar citi gandurile

A avea o intuitie puternica inseamna un dar minunat, iar patru din cele 12 semne zodiacale se pot lauda cu acesta. Vocea lor interioara le vorbeste atat de clar, incat se pot baza pe ceea ce simt in orice situatie. Afla daca te numeri printre ele.

Leu

Intuitia ta te determina sa fii ceea ce esti: o persoana expansiva, dornica de a arata tot ceea ce simte. Este de apreciat la tine ca atunci cand iei o hotarare gresita, iti asumi responsabilitatea si faci tot posibilul sa te redresezi. Iti place sa dai sfaturi si sa ajutii, iar unii te considera o persoana inteleapta.

Scorpion

Pui atat de multa pasiune in ceea ce faci, incat intuitia ta functioneaza la capacitate maxima, ca un al doilea creier pentru tine. Ai o putere de a citi gandurile altor oameni si de a-ti da seama de intentiile lor, de aceea esti mereu precauta si nimic nu te ia prin surprindere. Analizezi caracterul celor din jur si esti foarte atenta la detalii. Intuitia te ajuta sa identifici prietenii falsi din viata ta, motiv pentru care rar esti deceptionata. Cand vine vorba de alegeri, iti asculti intotdeauna inima si nu sfaturile apropiatilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img