joi, 25 aprilie, 2024

Deces misterios la Duda Epureni

Distribuie:

Publicat:

Catalin Mocanu de doar 29 de ani din comuna Duda Epureni, si-a pierdut viata in cursul zilei de joi (n.r 26 mai) intr-un mod misterios. Initial s-a presupus ca tanarul a decedat in urma electrocutarii, in timp ce-si ajuta vecinii sa repare acoperisul locuintei. Cum afara ploua, tanarul ar fi atins accidental niste fire de la instalatia eletrica si s-ar fi electrocutat.

Insa, potrivit medicilor de la Serviciul de Ambulanta Judetean (SAJ) care au intervenit la fata locului :” Nu cred ca se poate confirma electrocutia pentru ca echipajul nostru care a fost la fata locului nu a putut, la randul sau, confirma aceasta ipoteza. Au verificat trupul cu atentie si nu s-au gasit semnele caracteristice pentru electrocutare. Nu avea nici un semn, nu se vedea absolut nimic. Nu avea nici o arsura, nici un semn de intrare, nici de iesire, absolut nimic din ceea ce este caracteristic electrocutiei.”

O ipoteza reala ar fi aceea ca tanarul suferea de vreo afectiune despre care nici el nu stia si acesta ar fi fost motivul real al decesului, insa circumstantele vor fi lamurite in urma examenului necroptic.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img