joi, 28 martie, 2024

Decizie soc pe piata bancara! Cine s-ar putea sa ii ia locul lui Mugur Isarescu

Distribuie:

Publicat:

Bombă pe piața bancară! O femeia ar putea să îi ia locul lui Mugur Isărescu la conducerea de guvernator BNR!

Surse din mediul bancar afirmă că Aura Socol, soţia unuia din strategii PSD, Cristian Socol, este favorită în cursa pentru postul de guvernator al Băncii Naţionale a României (BNR), în locul actualului guvernator, Mugur Isărescu, informează economica.net.

Dacă în urmă cu ceva timp numele Aurei Socol era doar vehiculat ca fiind una dintre propunerile din interiorul partidului de guvernământ pentru posibila înlocuire a guveratorului BNR, Mugur Isărescu, la ora actuală numele ei apare cap de listă pentru înlocuirile care vor avea loc în Consiliul de Administraţie al BNR în luna iunie 2019, dacă se respectă data la care au fost validaţi în Parlament membrii CA al BNR, potrivit mai multor surse din mediul financiar bancar. Tot surse din mediul bancar susţin însă că guvernatorul Mugur Isărescu va rămâne la şefia Băncii Centrale până în toamnă, după care se va retrage.

Aura Socol este profesor la Academia de Studii Economice, membru în Comisia care a elaborat planul naţional de aderare a României la moneda unică europeană şi membră în Consiliul de Administraţie al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF).

BUGETUL.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img