marți, 16 aprilie, 2024

Decizii-soc la Insula Iubirii! Aurel si Adrian si-au taiat bratarile si si-au tatuat numele ispitelor

Distribuie:

Publicat:

Sezonul cu cele mai rapide cãderi isi ispitã si-a reconfirmat statutul din nou, asearã, la Insula Iubirii. Dupã o primã ceremonie care a continut cele mai multe vesti din cate a avut Insula vreodatã, in prima searã, fetele au ales sã se refugieze in propriile lor variante de interpretãri si sã traiascã momentul. Diana, fata cu planurile de la Minitel a mai avut un plan – acela de a facilita prima ispitire din acest sezon din resortul fetelor. La insistentele ei, rãsãritul ii surprinde astfel impreunã pe Denisa si George. 

Rãsãritul este primul moment in care George isi poate relua procesul de cucerire, cu ajutorul si sub supravegherea Dianei. Sigur pe el, George are insã parte de un refuz din partea Denisei: “Eu vreau sã ii cunosc pe toti, sã interactionez cu toti!”, astfel cã George a ajuns in postura de anul trecut – ispita care a pierdut totul grãbindu-se: “De acum voi aborda altfel lucrurile, pentru cã nu sunt eu genul ãla de bãiat insistent!”.

Dupã o noapte in care petrecerea s-a prelungit panã aproape de rãsãritul soarelui, ziua cu numãrul trei a inceput la Purimutra sub semnul concursului. A fost o dimineatã a rãzboiului pentru suprematie dintre Costas si Aurel, in care Costas a recunoscut: “Eu i-am zis lui Aurel cã nu are curaj sã isi taie brãtara acum!”, completand: “Eu nu o sã o tai nici dacã mã despart de Geanina, Din respect, o sã o tin panã la sfarsit”.

Ca si la prima petrecere, a doua petrecere de la Minitel a fost pretextul perfect pentru Teodora de a sta cat mai mult in compania lui Mircea. “A fost mult mai atentã ea cu mine decat am fost eu cu ea.  Tot pentru Teodora, concursul a scos la ivealã latura ei competitivã, concurenta sãrbãtorind bucuria de a-si petrece o zi in compania lui Mircea, departe de resort. Protagonistele celui mai fierbinte moment de la petrecerea arãbeascã au fost Diana si Denisa, douã dintre fetele care de la prima orã a diminetii si-au deconsiderat pozitia in legãtura cu Purimuntra.

Ziua urmãtoare, Diana a pus la cale si un plan de rãzbunare: “Vreau sã creadã cã noi incã suntem impreunã, cã eu sunt proastã si o sã il astept acasã!”, a dezvãluit concurenta. Cu ajutorul echipei, care a acceptat planul tocmai pentru cã a decodat adevãrata semnificatie a materialului – un strigãt de disperare al femeii care nu mai are altã armã pentru a-si aduce bãrbatul acasã in afarã de a-i starni mila, Diana a realizat un filmulet fals, un material in care isi aratã dragostea si dorul fatã de Aurel. Totodatã, pentru a-si pãstra demnitatea in fata telespectatorilor si a colegilor de pe insulã, Diana a prezentat acest gest disperat mascat intr-unul de rãzbunare, care ii permite sã joace in fata tuturor rolul femeii puternice si capabile sã isi punã la punct partenerul. In asteptarea rezultatului filmuletului, Diana a continuat sã se insinueze toatã seara in atentia lui Andi, interpunandu-se cat a putut de mult intre el si Denisa, cea care cautã compania singurului bãrbat cu care se simte cu adevãrat bine la Minitel. Geanina a continuat sã arunce sãgeti otrãvite din priviri, fãrã a-si permite insã sã intervinã, iar Ionut, care a avut parte pe timpul zilei de cateva momente de apropiere cu Denisa, a ajuns din nou simplu privitor la spectacolul oferit de cei trei.

La ora 2 noaptea, cand petrecerea s-a terminat si concurentii s-au retras la terasã, vestile de la Purimuntra au ajuns la Minitel, intr-o noapte in care inimaginabilul se dovedeste posibil si in care Insula Iubirii trece la un alt nivel: cel al absurdului absolut. Radu Valcan le intampinã pe Denisa si Diana: “Pe insula bãietilor lucrurile s-au intamplat cu o vitezã ametitoare, din aceastã cauzã mi-am dorit neapãrat o intalnire cu voi inainte de rãsãritul soarelui”. Dezamãgita, Denisa hotãrãste insã sã treacã peste: “Vreau sã petrec timpul care mi-a rãmas aici, sã mã distrez!”.

Pentru doi dintre bãietii de la Purimuntra, amintirea va fi una de neuitat: atat Adrian, cat si Aurel au decis sã isi tatueze numele ispitelor in mrejele cãrora au picat deja, respectiv Maria si Dana, iar iubitele lor vor afla acest lucru. Ba mai mult, Radu le va ruga sã ii transmitã urmãtorul indiciu Geaninei. Care va fi acesta dar si cum vor decurge lucrurile in continuare pe Insula Iubirii, telespectatorii vor afla lunea viitoare, de la 20:00, la Antena 1.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img