joi, 28 martie, 2024

Declaratia pompierului care arunca totul in aer “Au ars ca la crematoriu!” Ipoteza unui atentat terorist la Colectiv prinde contur

Distribuie:

Publicat:

Modul extrem de rapid in care clubul Colectiv a fost mistuit de flacari a generat ample controverse in mediul online, multi aducand argumente ca incendiul ar fi fost, de fapt, un atentat terorist.

Sustinuta de un pompier, ipoteza capata greutate in contextul atentatelor de la Paris!

Analiza a fost facuta pe o retea de socializare de catre un pompier, un anume Ady Lupu, care a formulat concluziile coroborand informatiile din media, inclusiv cu documente oficiale, cum ar fi referatul procurorilor in vederea arestarii preventive a patronilor clubului.

Redam mai jos informatiile si declaratiile oficiale care au provocat ipoteza-soc a pompierului, legata de posibilul atentat de la Colectiv.  

“La ora 22:32:16, imediat dupa ce artificiile s-au stins se observa cum spatiul dintre stalpul de sustinere al imobilului si scena ramane in continuare luminat, iar lumina creste foarte repede in intensitate acoperind o suprafata tot mai mare; Astfel, la ora 22:32:26 se observa, de fapt, cum tavanul situat intre stalpul de sustinere al imobilului si scena arde, iar din acesta incep sa cada bucati incandescente;” (Din Referatul Procurorilor dupa vizionarea inregistrarilor din Clubul Colectiv)

“Incendiul s-a propagat foarte ciudat. N-au fost artificii profesionale, scanteile au ajuns pe un stalp. Ventilatia era pornita, focul a ajuns la tavan. Cand a ajuns la tavan, focul s-a raspandit cu mare viteza.” – Marian Leusteanu, basistul formatiei Monarchy (Sursa: RTV)

“Au murit ca la Auschwitz”

“Practic, cand au venit pompierii nu au avut ce sa stinga. S-a transformat acea incinta intr-un crematoriu in care acele persoane au fost carbonizate, ca o camera de gazare, deci cu o mixtura in care in permanenta mai apar alte substante care fiecare dintre ele poate ca le-am putea contracara, dar impreuna nu stie nimeni ce se poate face cu ele”, a declarat prof. dr. Dan Enescu, directorul Spitalului “Grigore Alexandrescu” la Ambasada Frantei.

El a mai spus ca distructiile care apar sunt deosebit de grave, au efecte la distanta, evolutive. Medicul a mai precizat ca una dintre fetele care a ajuns la Spitalul Universitar in seara incidentului statea pe un scaun sub observatie, nu parea sa aiba nimic, dar s-a prabusit brusc si a murit. (Sursa: Nasul.tv)“La Colectiv, oamenii au murit precum la Auschwitz. Tinerii aflati in club au fost practic gazati cu acid cianhidric, acesta fiind folosit si de nazisti in lagarele din cel de-Al Doilea Razboi Mondial,” au declarat biochimistii, citati in presa. Rezultatele analizei chimice, facuta de expertii de la Universitatea Politehnica din Capitala, au confirmat prezenta acidului in gazul ucigas. Potrivit acestora, in urma arderii buretelui fonoabsorbant, victimele n-au avut, practic, nicio sansa de scapare. Analiza a fost publicata de ziaristionline.ro.

“O combinatie de otravuri inimaginabila”

Componenta gazului emanat de focul izbucnit in noaptea fatidica in club este extrem de complexa.

“Dominanta in componenta gazelor este reprezentata de monoxidul de carbon si imensa majoritate a pacientilor, pe baza investigatiilor efectuate la internare, au demonstrat ca erau intoxicati cu monoxid de carbon. De asemenea, era prezent in ordinea concentratiei, in ordinea importantei: acid ciahidric, monoxid de azot, dioxid de azot, acid clorhidric, toluen si xilen. Conform comentariului colegilor de la Universitatea Politehnica, o astfel de combinatie de otravuri pentru o fiinta umana cu greu si-ar putea-o imagina cineva”, a spus Ioan Lascar, seful Sectiei de Chirurgie Plastica de la Spitalul Floreasca.

Profesorul Dan Enescu, medic chirurg la Spitalul de copii Grigore Alexandrescu, cel care i-a tratat si pe bebelusii raniti in incendiul de la Maternitatea Giulesti, spune ca tocmai aceasta compozitie toxica face cazul special:

“Am avut impresia, cand i-am vazut, ca arata altfel decat am vazut in toata existenta mea, adica era un lucru pe care nu reuseam, va dati seama ca, dupa 20.000 de arsuri, incepi sa-ti dai seama cand intri in contact cu aceasta patologie, si iti dai seama cam cum ar trebui sa arate. Era ceva….am si descris, este ceva pe care nu reusesc sa-l inteleg. Era tocmai ce ati auzit adineauri, componenta aceasta de intoxicatie”. (RTV)

“Atatea substante dubioase nu aveau ce cauta acolo”

Coroborand toate informatiile de mai sus, pompierul a concluzionat transant ca incendiul de la Colectiv are aspectul unui atentat terorist!

“Asistam la primul asasinat terorist impotriva unor oameni frumosi si liberi! Gazare, ardere rapida, plimbarea mortilor cu salvarile, substante toxice necunoscute in plamanii victimilor, zeci de morti instant si in curand probabil in saptamanile ce vor urma numarul se va duce spre 100…

Am participat la sute de incendii cand eram militar, la fabricute colegi de-ai mei la Fabrica Policolor si nu s-a pomenit asa ceva in toata istoria incendiilor in era “moderna ” sa zic .

Atatea victime efectiv gazate si arse in halul acesta .
Nu stiu de unde sunt imaginile, nu am fost acolo, dar sa se moara in halul ala si sa fie legat de acest caz atatea “coincidente” , asta ma face sa ma gandesc la un Crematoriu nazist in 2015.

Nu cred ca tavanul sau buretele a fost spalat cu solutii imflamabile clasa 3,4,8 ADR din greseala , iar fumul destul de toxic (clasa 6 ADR) de nici doctorii nu reusesc sa identifice decat 4 mari substante in compozitia gazului ,dintre care si un acid ce intra la clasa 2.3; 2.1;8 -toxic, inflamabil, corosiv.

Deci avem un incendiu de la un burete si niste substante dubioase care nu aveau ca cauta acolo,dar ce domnule eram intr-o fabrica de produs substante industriale periculoase ???!!!

Deci :

263 gaz toxic imflamabil
265 gaz toxic imflamabil comburant
436 substanta solida imflamabila ce produce gaz toxic
TOC -TOXIC ,COMBURANT,COROSIV (a nu se stinge cu apa
A-ASFIXIANT-Clasa 2.2. Clasa 8 substante corosive .

SI TOT CRED UNII CA A FOST DOAR ACCIDENT !!!!!!
SI TOTUL A PORNIT DE LA UN BURETE SI NISTE LEMN DE BRAD .

Ok…

Buretele am vazut ca arde cu putere si degaja un gaz nociv, flacara se propaga repede si toata teoria mea conspirationista poate de prost gust , probabil cade la prima pala de vant , sunt de-acord , pot fi un idiot , nu-i problema se mai insala lumea si va ramane un alt comentariu tampit de pe facebook.

Multi martori declara insa ca tavanul care are probabil ceva sute de m/2 s-a aprins tot in timp foarte scurt 12 sec-1 minut!

Bineinteles am auzit de la o prietena ca s-ar fi spalat inainte tavanul cu toluen sau diluat si apoi s-a pus buretele (trebuie aflat cu ce a fost lipit,sunt intradevar adezivi foarte toxici si care la fel propaga flacara ce se raspandeste destul de repede)

Diluantii sunt foarte inflamabili dar se evapora repede si lucrarea de izolatie fonica dar nu a fost facuta in ziua aia, imbibandu-se zeci de kg in burete ,sau iar cine stie ce adeziv inflamabil in cantitati uriase.

Am vazut filmuletul de pe Pro tv in care acest burete se aprinde si flacara se intretine usor si la fel se raspandeste repede .

Dar cum naiba sa se aprinda un club intreg intr-un minut asta nu pot intelege .

Mai lipseste ceva, sau lipsesc alte substante inflamabile .
Substantele de tip TFC de exemplu adica cianura si arsenicul ard foarte repede , degaja gaze foarte toxice si focul se propaga repede .

Cica chiar buretele elibereaza cianura la ardere , ok de-acord, dar cum dreacu in mai putin de un minut cel putin 100 de oameni erau in flacari ??!!

Si 2 si 3 minute, e prea rapid pentru sute de metrii .
Si-apoi toate declaratiile bomba, ca erau satanisti , ca si-au meritat soarta , doctorii romani si francezi care au declarat ca s-au confruntat cu substante necunoscute de ei ce au otravit pacientii , dealfel foarte multi mor de la otravuri nu de la arsuri daca observi , m-a facut sa dezvolt aceasta teorie.

Poate e stupida si raman un bou , dar nu e problema, ei au zis ca noi rockerii suntem satanisti si ca ne meritam soarta nu ?!

E, atunci pot specula si eu pe declaratiile lor ca sunt criminali !

Sau haide sa zic ca ma insel eu si sa zicem ca nu este asa !
Totusi buretele a fost “montat” de o firma specializata nu ?!ei chiar au sugerat sa se adauge burete ignifug!

Deci ,asta iar ma face sa cred ca cei de la firma respectiva nu erau idioti si nu au dat cu tone de adeziv-lipici-prenadez pe pereti!

De unde rezulta faptul ca dupa montare si probabil in seara concertului cineva a mai “ajutat” buretele sa arda cu o asemenea viteza!
-Am luat foc zice parca vocalistul nu ??!!
Se duce cineva dupa stingator ,unii oameni prefera sa plece pt siguranta lor si in valmaseala aia de la usa (ardea doar stalpul cand au plecat ) ,cineva se strecoara cu stingatorul si in clipele urmatoare saracii ,
tavanul este deja tot in flacari , oamenii ard ca la crematoriu sau ca intr-un depozit plin cu substante inflamabile scapate de ceva vreme de sub control.
Deaia si sperietura lor ,au fost luati prin surprindere, nauciti , s-au calcat saracutii in picioare , pt ca focul pe tavan s-a aprins instant !!!
De aici vin concluziile mele si auzim la doctori ,asta pana nu or incepe sa minta ,ca avem gaze toxice ,substante toxice inflamabile ,gaz comburant adica intretine arderea,gaz asfixiant-arde oxigenul din incapete,corosiv-distruge tesuturile si plamanii la inhalare.
De ex , gazele periculoase din categoria 239-imflamabil, putand provoca o reactie violenta etc…
Exista de ex posibilitatea transferului unui gaz intr-o substanta solida si la anumite temperaturi gazul se elibereaza si provoaca instant incendii cand 13% din mediu ambiant interior este inlocuit de acest gaz ,care provoaca incendiere rapida !

“Sincer, nu au cum sa scape”

“Cianura , care s-a gasit in cantitati mai mari am inteles , face parte din cadrul substantelor 6.1 (fff toxice ,grav de toxice) la incediu devine gaz mortal , probabil moartea intervine in secunde la cantitati mari .
Pai , e deajuns sa faci un tavan sa arda repede si sa plasezi intr-o sticluta de plastic niste cianura si moartea este instanta pt cei ce se afla in apropiere si nu mai apuca sa mai iasa nici din incapere.
Multe persoane am inteles ca sunt otravite cu cianura si sincer nu cred ca au cum sa scape.
Deci avem :
-incendiere rapida
-cianura cat cuprinde
-gaze toxice
-gaze asfixiante
-substante toxice necunoscute de medici
-ascunderea nr de morti
-trimiterea greoaie catre alte clinici , intentionat sau din prostie !
-aratarea cu degetul ca acei oameni deosebiti erau satanisti si le-a dat foc Dumnezeu
-Cei care au inhalat fum dar nu au avut arsuri sr intorc iar in spitale ca se simt rau …
-Minciunile si dezimformarile de peTv etc…
Prea multe coincidente!

Deci poate ma insel , ca nu am fost acolo si am tras concluziile dupa articole .
Dar unde dreacu am mai auzit sa moara oamenii instant ??
In razboaie da ,arsi de bombe incendiare (napalm) si bombe care sa contina gaze toxice .
Poate sunt doar un idiot , poate….
Dar asta e parerea mea si in viata mea nu prea am fost sigur de multe,dar aici , ceva pute rau !!”, a comentat pompierul Ady Lupu.

Comparatie cu un incendiu din Brazilia

Un alt utilizator al retelei de socializare. care semneaza Xiron Xin Marian, confirma cele spuse se pompier.

“Ba nu stergi nimic Ady – sunt intrebari care trebuiesc puse. De pilda – la incendiul din Brazilia, viteza de propagare orizontala a fost de 4,8 metri per secunda, cu degajarea a 2 (doua!) tipuri de noxe aeriene continute 1 in fumul per se, cealalta in particule post arderi (funingine, zgura) … asa cum stii si tu ca e logic sa se intample dpdv al gradientului – combustie + materie supra timp.
Vorbesc strict despre conditiile ambientale si Pre-Existenta vadita a acceleratorilor chimici conjugati cu compusii noxali MULTIPLI.

Xiron Xin Marian
BTW Ady – Ca om din bransa, e musai sa le explici diferentele dintre combustia natural oxigenata si hiper-combustia “asistata’.

Pompierul a raspuns:

“Ok, nu sterg nimic; Nu sunt un specialist , ba chiar iti pot spune ca in momentul de fata sunt doar un sofer de camion si fara sa vreau am mai invatat foarte putin despre substante periculoase cand transportam marfa cu acord ADR .
Deci sunt 0/ pe langa voi si din pacate vad citind cele scrise , ca undeva am avut dreptate insa nefiind specialist sau daca nu am avut timp sa stiudiez fenomenul am ramas doar la faptul ca un incediu nu se poate raspandii atat de repede ,ca doar nu era un depozit de chimicale .
Cand eram copil am facut armata la pompieri si am participat la o groaza de incendii, insa asa ceva nu am vazut , nici macar nu am auzit decat poate in povestirile despre al -2-lea razboi mondial.

Eu am crezut ca vb singur , da in sfarsit gasesc oameni mult mai pregatiti pe subiect . Pana sa plec iar in afara la treaba am mai tinut niste cantari live la Nenea Iancu. Din cei ce vad azi in poze ca nu mai sunt , am recunoscut cativa care venisera si la mine la o muzica acustica !!!

Asta m-a facut sa plang si sa fiu ravasit cateva zile de abia am mai reusit sa conduc … Un act terorist facut chiar de sistem impotriva unor oameni deosebiti.Ca in SUA cu turnurile gemene! Motivul l-am cautat si am ajuns la concluzia de mai sus. Multumesc pentru raspuns .”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img