joi, 18 aprilie, 2024

Delia, accidentata in culisele “X Factor”: “Am sarit in carca lui si m-a scapat”

Distribuie:

Publicat:

Momente neprevazute si situatii pline de emotii in culisele “X Factor”, in cea de-a patra editie a show-ului, difuzata diseara de a la ora 20.00, la Antena 1. Joaca dintre Delia si Mihai Bendeac va capata o intorsura destul de dramatica, dupa ce jurata “X Factor” este accidentata in culise.

Harjoneala dintre cei doi si joaca lor se transforma, intr-o clipa de neatentie, intr-un accident foarte dureros.

“Am reluat joaca noastra de copii de cinci ani de la «iUmor», am continuat si aici, cu judo si alte nebunii. Si nu stiu ce am vrut eu sa fac, am sarit in carca lui si m-a scapat. M-a scapat!”, spune Delia, care a cazut cu capul de podea si a avut nevoie de asistenta medicilor de pe Ambulanta.

La auzul celor intamplate, Horia Brenciu a marturisit ca astfel de jocuri a incercat si el cu Delia, la Sala Palatului.

“Noi am mai incercat asta la Sala Palatului. Dupa ce alergi si te arunci forta ta este mai mare pentru ca intervine si inertia. Tii un picior in fata, unul in spate. Dar Bendeac nu stie toate astea. De-asta ar trebui sa ramanem la saritura pe mine”, declara Horia Brenciu care merge imediat sa verifice starea Deliei.

Care va fi reactia lui Mihai Bendeac in momentul accidentului si cum va incerca sa-si ajute amica si colega dupa accident, telespectatorii vor vedea diseara, de la ora 20.00, la Antena 1.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img