vineri, 29 martie, 2024

Descoperire horror facuta intr-o casa din Texas. Au ramas socati de numarul de serpi gasiti ascunsi in beci si in pod – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Intr-o casa din Texas s-au gasit nu mai putin de 24 de serpi, ascunsi in beci si in pod.

Cum ar fi ca intr-o dimineata sa ridici capacul de la toaleta si sa vezi un sarpe veninos adult iesind din gura W.C.-ului? Daca, desigur, se intampla sa il observi. Oricum, intr-un fel sau altul, vei realiza prezenta reptilei.

Un scenariu asemanator a avut loc langa Buffalo Gap, Texas, cand intr-o casa, un membru al familiei a gasit un sarpe cu clopotei in W.C., relateaza Mirror.

A fost chemata o companie care se ocupa cu eliminarea serpilor din locuinte. Big Country Snake Removal a gasit 13 serpi in pod si inca 10 in fundatia cladirii, dintre care 5 erau pui.
Se speculeaza ca sarpele din toaleta a intrat printr-o spartura a retelei de canalizare, care a fost ulterior acoperita.

Cum a fost posibil un asemenea lucru? Compania spune ca „serpii cu clopotei sunt foarte secretosi si criptici. Se bazeaza mult pe camuflaj. Acesta este modul in care supravietuiesc. Doar pentru ca nu ii vezi, nu inseamna ca nu sunt acolo”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img