joi, 18 aprilie, 2024

Descoperire macabră făcută de caţiva elevi navetişti într-o staţie de autobuz. Bărbat de 42 de ani, tatăl a doi copii, găsit mort, cu multiple urme de violenţă

Distribuie:

Publicat:

Un bărbat de 42 de ani, din localitatea vasluiană Ştioborăni, comuna Soleşti, a fost descoperit decedat de un grup de elevi într-o staţie de autobuz. Victima prezenta urme de violenţă pe corp, fiind suspiciuni că a fost ucisă.

Elevii navetişti din satul Ştioborăni au făcut descoperirea macabră, în timp ce se pregăteau să meargă la şcoală. Copii au ajuns în staţia de autobuz, de unde urmau să ia microbuzul care îi ducea la cursuri.

Au sunat de îndată la 112, după ce au observat că bărbatul de 42 de ani, căzut după banca din staţia de autobuz, prezenta urme de violenţă şi nu mai respira.

La faţa locului au ajuns atât poliţiştii, cât şi un echipaj SMURD, însă cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru victimă, deoarece bărbatul nu mai prezenta semne vitale. Având în vedere circumstanţele, cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, fiind luată în calcul ipoteza crimei.

Bărbatul de 42 de ani, avea doi copii mici şi era divorţat. El urma să plece peste câteva zile în Cehia, unde lucra în silvicultură. Nu era cunoscut în comunitate ca fiind o persoană cu probleme sau consumatoare de alcool. ”În această dimineaţă s-a procedat la efectuarea necropsiei.

Aşteptăm concluziile medicilor legişti, care vor stabili cauzele decesului. În funcţie de acestea, vom stabili încadrarea juridică”, a precizat procurorul de caz Alice Ruja, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui.

 

sursa: ADEVARUL.RO

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img